Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ανανέωση για το Opel Insignia OPC

Ανανέωση για το Opel Insignia OPC

Η Opel αποκάλυψε το ανανεωμένο Insignia OPC λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του στο σαλόνι της Φρανκφούρτης,  

Παρά τις πληροφορίες για αύξηση της ιπποδύναμης του Insignia OPC, ο κινητήρας 2.8 V6 turbo παραμένει στους 325 ίππους και στα 44,3 kgm ροπής, που μεταδίδονται και στους 4 τροχούς μέσω ενός κεντρικού συμπλέκτη κατανομής Haldex και ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου πίσω διαφορικού.

Η ανανέωση στην εμφάνιση περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες με διαφορετικούς αεραγωγούς και ενσωματωμένες εξατμίσεις στο ίδιο μοτίβο.

Οι μηχανικοί της Opel έχουν βελτιώσει τις ρυθμίσεις του πίσω άξονα και έχουν μειώσει το επίπεδο των θορύβων και κραδασμών. Το λογισμικό του ESP έχει επίσης αναβαθμιστεί για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις τάσεις υποστροφής, ενώ έχει τροποποιηθεί και το software των αμορτισέρ για καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, το Insignia OPC κάνει το 0-100 km/h σε 6,0” ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Χωρίς τον περιοριστή, η Opel λέει πως είναι ικανό να φτάσει τα 270 km/h.

Στο εσωτερικό υπάρχει ένα νέο τιμόνι, με διακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο αυτόματο μοντέλο. Τα καθίσματα είναι της Recaro και η οθόνη 8 ιντσών στο ταμπλό παρέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστεί ο οδηγός.

To ανανεωμένο Insignia OPC θα κάνει το ντεμπούτο του στο σταντ της Opel στη Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης, στις 10 Σεπτεμβρίου, πλάι στο πρόσφατα αποκαλυφθέν Insignia Cross Tourer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

VIDEO: Δοκιμάζουμε το νέο Opel Adam 1.2 

Δοκιμή: Opel Cascada 1.6 Turbo SIDI

GM: Θα κάνουμε την Opel πιο premium για να δώσουμε χώρο στη Chevrolet στην Ευρώπη

Αποκαλύφθηκε το Opel Insignia Cross Tourer

Νέο Opel Inisgnia: Πιο όμορφο, πιο δυνατό, πιο οικονομικό

Opel Mokka: Μεταφέρεται στην Ευρώπη η παραγωγή του

Opel Adam: Κέρδισε βραβείο για τον σχεδιασμό της καμπίνας του

Opel Mokka και Adam με σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix

Δοκιμή: Opel Astra 1.7 CDTI EcoFLEX

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε