Driveit

Η Citroën σταμάτησε την παραγωγή της C4

Μια Citroën έρχεται, μια άλλη φεύγει. Δύο ημέρες ύστερα από την παρουσίαση της ευρωπαϊκής έκδοσης του C5 Aircross, η Citroën σταμάτησε την παραγωγή της C4. Η γαλλική εταιρεία αναφέρθηκε με τυμπανοκρουσίες στο πρώτο και σαφώς ήταν πολύ πιο διακριτική με το δεύτερο!

Τα τελευταία κομμάτια της C4 βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Mulhouse το περασμένο Σάββατο. Αν θέλετε λοιπόν μία, βιαστείτε να βρείτε ένα μοντέλο από το απόθεμα! Αυτή η απόφαση της διακοπής της παραγωγής συμβαδίζει με αυτή της DS 4 και DS4 Crossback, τεχνολογικό δίδυμο της C4.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα