Δευτέρα, 20 Μαΐ
21oC Αθήνα

Εξαντλητικές δοκιμές στα χιόνια για το νέο Audi TT

Εξαντλητικές δοκιμές στα χιόνια για το νέο Audi TT

Σε αντίθεση με το πρωτοποριακό του ταμπλό που αποκαλύφθηκε επίσημα, στην φετινή CES, οι Γερμανοί κρύβουν ακόμη το αμάξωμα του νέου Audi TT.

Οι αυτοκινητικοί παπαράτσι «συνέλαβαν» τη νέα γενιά του Audi TT να υποβάλλεται σε δοκιμές στα χιόνια. Το βαρύ καμουφλάζ δεν καταφέρνει να κρύψει την σιλουέτα του αμαξώματος, που όπως φαίνεται θα ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό τις γραμμές του τωρινού μοντέλου, αλλά κρύβει όλες αυτές τις στιλιστικές λεπτομέρειες που συνθέτουν τη νέα εικόνα του γερμανικού κουπέ.

Όπως ήδη έχει αποκάλυψη η Audi, η νέα γενιά του ΤΤ θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο και σχεδιαστικά δανείζεται στοιχεία από το Allroad Shooting Brake Concept που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στο Ντιτρόιτ.


Έχει κατασκευαστεί πάνω στην πλατφόρμα MQB της Volkswagen και μηχανικά θα προσφέρεται με μια πληθώρα κινητήριων συνόλων. Ανάμεσα τους θα συναντάμε τον 1.8 λίτρων TFSI με απόδοση 180 ίππων και έναν 2,0-λιτρο TFSI με 220 και 300 άλογα. Εκτός απροόπτου, αργότερα θα προστεθεί στην γκάμα και έκδοση TT-RS που θα κινείται από έναν 5κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με ισχύ γύρω στους 380 ίππους.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Audi αποκάλυψε το εσωτερικό του νέου TT στην CES

Από 42.700 ευρώ το νέο Audi S3

Video: Tι μπορεί να καταστρέψει μια παρέλαση από supercars;

VIDEO: Τι μπορεί να ξηλώσει τις πόρτες των Audi, BMW και Mercedes;

VIDEO: Ο γαμπρός το παράκανε με το Audi R8 και ο γάμος θα του κοστίσει χρυσάφι

Το Audi Nanuk υπόσχεται υψηλές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο Audi A3 Cabriolet (VIDEO)

Αυτό είναι το νέο Audi Sport Quattro

Δοκιμή: Audi A1 Sportback 1.4 TFSI CoD S tronic

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε