Driveit

H VW ανανέωσε το Passat και βελτίωσε την υβριδική του έκδοση [vid]

Βία μέχρι τον Απρίλιο θα έχουν κατασκευαστεί συνολικά από καταβολής του μοντέλου 30 εκατομμύρια Volkswagen Passat. Οκτώ γενιές έχουν περάσει στο δρόμο από το πρώτο λανσάρισμα του αυτοκινήτου το 1973.

Η τελευταία έκδοση του Passat εξακολουθεί να βασίζεται στην όγδοη γενιά, αλλά η VW πιστεύει ότι οι αλλαγές είναι αρκετά σημαντικές για να το θεωρήσουν «Mk8,5». Κάτω από την ανεπαίσθητη πλαστική επέμβαση που έκαναν οι Γερμανοί στην καριοσερί του αυτοκινήτου, το φρεσκαρισμένο Passat ενσωματώνει βελτιωμένη τεχνολογία ασφάλειας, πιο επίκαιρα συστήματα πληροφοριών και συνδεσιμότητας, ημιαυτόνομη ικανότητα οδήγησης και την αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα