Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Νέες πληροφορίες για τη νέα γενιά του Audi A6

Νέες πληροφορίες για τη νέα γενιά του Audi A6

Με την έκτη γενιά του Α6 που αναμένεται να μπει στην παραγωγή το 2017, η Audi σκοπεύει να χτυπήσει τις BMW 5-Series και Mercedes-Benz E-Class δημιουργώντας ένα τεχνολογικά προηγμένο πολυτελές σεντάν και στέισον βάγκον.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι έως και 100 kg ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του και θα έχει high-tech εσωτερικό και ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης που θα του επιτρέπει να κινείται χωρίς την παρέμβαση του οδηγού μέχρι τα 60 km/h.

Επίσης θα διαθέτει μια νέα αερανάρτηση, η οποία θα χρησιμοποιεί κάμερα για να σκανάρει το δρόμο και να προσαρμόζει την απόσβεση ανάλογα με την κατάσταση του οδοστρώματος.

Μέχρι τώρα η μάρκα έχει καταφέρει να κρατήσει τις πληροφορίες για την γκάμα των κινητήρων κρυφές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πάντως, θα περιλαμβάνει αναβαθμισμένες βερσιόν του 2λιτρου τετρακύλινδρου TFSI και έναν V8 ντίζελ 4,0 lt με περισσότερους από 400 PS, καθώς και υβριδική plug-in έκδοση με έναν 2λιτρο TFSI κι έναν ηλεκτροκινητήρα 122 PS.

Το νέο Α6 σεντάν θα μπει στην παραγωγή τον Ιούλιο του 2017, με τα Avant και Allroad να ακολουθούν εννιά περίπου μήνες αργότερα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Audi TT 2.0 TDI: Πόσο σπορ είναι με το ντίζελ μοτέρ; – ΦΩΤΟ

Η απιστία του κόστισε ένα… Audi R8

Αυτό θα ήταν το πιο αναξιόπιστο και προβληματικό αυτοκίνητο της αγοράς

Ελαφρύτερο, ταχύτερο και με περισσότερους από 360 ίππους, το νέο Audi RS3

Audi: Μεταχειρισμένα σαν… καινούργια με το πρόγραμμα Audi Approved: plus

Παρουσιάστηκε το νέο Audi TT Roadster

Audi Sport Quattro: Το φθινόπωρο η απόφαση για το αν θα βγει στην παραγωγή

Audi quattro: Ξεπέρασαν τα έξι εκατομμύρια οι πωλήσεις τους

 

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε