Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νέος ντίζελ κινητήρας για το Land Rover Discovery Sport

Νέος ντίζελ κινητήρας για το Land Rover Discovery Sport

Από τον Σεπτέμβριο οι υποψήφιοι αγοραστές του Land Rover Discovery Sport θα μπορούν να επιλέξουν τον δίλιτρο τουρμποντίζελ Ingenium που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις με χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

Ο αλουμινένιος κινητήρας, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη Jaguar XE, πληροί τις προδιαγραφές EU6 θα διατίθεται σε δύο βερσιόν, αμφότερες με την ονομασία TD4.

Με τον Ingenium των 150 PS στη νέα, πενταθέσια έκδοση, έχει μέση τυποποιημένη κατανάλωση μόλις 5 lt/100 km και εκπομπές CO2 129 h/km, ενώ ο ισχυρότερος των 180 PS, στη στάνταρ επταθέσια, καίει 5,3 lt/100 km και εκπέμπει 139 g CO2/km.

Το Discovery Sport με το μοτέρ των 150 ίππων θα έχει τροχούς 18 ιντσών με ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης και θα εξοπλίζεται αποκλειστικά με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Τα διακριτικά E-Capability καθώς και το μπλε σήμα Sport θα το χαρακτηρίζουν ως το πιο οικονομικό μοντέλο της γκάμας.

Αυτό θα είναι και το μοναδικό που θα προσφέρεται με πέντε θέσεις, με τα υπόλοιπα να έχουν 5+2 και χειροκίνητο 6άρι ή αυτόματο 9άρι κιβώτιο ταχυτήτων.

Τέλος, τα διαστήματα σέρβις αυξήθηκαν στα 33.000 km, από τα 25.000 του απερχόμενου μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε