Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Renault: Αέρας ανανέωσης και για το Mégane CC

Renault: Αέρας ανανέωσης και για το Mégane CC

Μετά την παρουσίαση των ανανεωμένων Renault Mégane Coupé, Hatchback και Sport Tourer στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, σειρά έχει η κουπέ-κάμπριο έκδοση να εναρμονιστεί με την υπόλοιπη γκάμα.

Πιο συγκεκριμένα, η ανανέωση αφορά κυρίως το αισθητικό κομμάτι που πλέον περιλαμβάνει τον νέο σπορ εμπρός προφυλακτήρα που πρωτοείδαμε στο Clio, με σκοπό να συμβαδίζει η εμφάνιση του με την νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Renault. Ακόμα, συναντάμε νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό τοποθετήθηκε το νέο σύστημα πολυμέσων των Renault, R-Linκ, και νέας σχεδίασης επενδύσεις, ενώ οεξοπλισμός άνεσης είναι ελαφρώς πλουσιότερος. Στον τελευταίο συναντάμε και γυάλινο αλεξινέμιο που προστατεύει από στροβιλισμούς αέρα, όταν το αυτοκίνητο κινείται μόνο με οδηγό και συνοδηγό.

Στους κινητήρες, η γκάμα του Mégane CC θα περιλαμβάνει και τον νέο 1.2 TCe των 130 ίππων που συνδυάζεται και με το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC.

Η ανανεωμένη έκδοση του Mégane CC θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο στην έκθεση των Βρυξελλών και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στην άνοιξη.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δοκιμάζουμε το νέο Renault Captur 1.5 dCi 90 PS

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Renault Captur στην ελληνική αγορά

Αυτά είναι τα πιο ζημιογόνα αυτοκίνητα των τελευταίων ετών

Το επόμενο Mégane ανοίγει την αυλαία των μεσαίων και μεγάλων Renault

Renault: 110 χρόνια εφευρετικότητας σε ένα video

Renault Wind: Τίτλοι τέλους για το μικρό ρόουντστερ

Το σαραβαλάκι του Πάπα Φραγκίσκου! ΦΩΤΟ

Ανανέωση για όλη την γκάμα του Renault Megane

Νέα έκδοση Arizona για το Renault Captur

Νέο Renault Clio Sport Tourer από €12.095

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε