Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

VW: Νέα έκδοση GTS για το Scirocco

VW: Νέα έκδοση GTS για το Scirocco

Το Σαλόνι της Σαγκάης επέλεξε η VW για να προσθέσει ένα ακόμα μοντέλο στη γκάμα του κόμπακτ κουπέ.

Ένα όνομα από τα ‘80s επανέφερε το Wolfsburg για μια νέα, «ειδική» έκδοση του 2λιτρου Scirocco.

Πρόκειται για το GTS που θα παρουσιαστεί επίσημα στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης την επόμενη εβδομάδα. Η ονομασία είχε πρωτοχρησιμοποιηθεί στην πρώτη γενιά του Scirocco το 1982 και η VW υποστηρίζει ότι «επαναφέρει το πνεύμα του original» στο σημερινό μοντέλο…

Αν περιμένετε ουσιαστικές αλλαγές θ’ απογοητευτείτε μια και πρακτικά πρόκειται για ένα 2λιτρο Scirocco με διαφορετικό εξοπλισμό. Ο TFSI εξακολουθεί να αποδίδει 220 PS και να επιταχύνει στα 0-100 km/h σε 6,5¨, τερματίζοντας το κοντέρ στα 246 km/h. Το στάνταρ κιβώτιο είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων και προαιρετικά προσφέρεται το, επίσης 6άρι, διπλού συμπλέκτη DSG που έχει κατά 2 km/h μικρότερη τελική.

Εξωτερικά, το GTS διαθέτει το body kit R-Line που περιλαμβάνει διαφορετικούς προφυλακτήρες, μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα στη μάσκα , σπόιλερ οροφής, διπλές ρίγες στο καπό και το πίσω μέρος, τροχούς 18¨ ή, προαιρετικά, 19¨ και κόκκινες δαγκάνες στα φρένα.

Στην καμπίνα υπάρχουν σπορ τιμόνι με κόκκινες ραφές και τον λογότυπο GTS στο κάτω μέρος, πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο χρώμα στην οροφή, χρωμιωμένο φινίρισμα για τους διακόπτες των ηλεκτρικών παραθύρων και διαφορετικό ύφασμα για τα καθίσματα που, προαιρετικά μπορούν να ντυθούν με μαύρο δέρμα.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει τη δεύτερη γενιά του συστήματος πολυμέσων MIB, ενώ ο προαιρετικός προβολείς bi-xenon, πανοραμική οροφή, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και σύστημα πλοήγησης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δοκιμάζουμε το νέο VW Passat 1.6 TDI

Ο τίτλος του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2015 πάει στο…

Ανανέωση και νέος κινητήρας για το VW Polo GTI

Ανακοινώθηκαν οι τιμές πώλησης του νέου VW Passat

Από €22.820 το ανανεωμένο VW Scirocco στη χώρα μας

Ξεκίνησε η διάθεση του ανανεωμένου VW Polo – Αναλυτικά οι εκδόσεις και οι τιμές

Οι παραξενιές των οδηγών στις ΗΠΑ αναγκάζουν την VW να… ψεύδεται!

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε