Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Back to School 2021: Σχολικές τσάντες για όλες τις ηλικίες και τα γούστα, μόνο στο Public!

Back to School 2021: Σχολικές τσάντες για όλες τις ηλικίες και τα γούστα, μόνο στο Public!

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, και παρά το γεγονός ότι το μόνο που θα ήθελες να έχεις στο μυαλό σου, αλλά και.. στην πραγματικότητα, είναι η παραλία και οι διακοπές, συνεχίζουν να γυρίζουν στο μυαλό σου οι ίδιες και οι ίδιες σκέψεις. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, είναι βέβαιο πως οι έγνοιες μεγαλώνουν, ενώ μία από αυτές είναι η νέα σχολική χρονιά. Πρέπει αν προμηθευτείς νέα σχολική τσάντα, μολύβια, κασετίνες, τετράδια και πολλά άλλα. Μην ανησυχείς όμως. Tο Public είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε αυτό το δύσκολο κομμάτι!

Για να σε ηρεμήσουμε όμως και να καταλάβεις ότι τίποτα δε χρειάζεται να σε αγχώνει, ήρθε η ώρα να σου γνωρίσουμε τη νέα λειτουργία του Public, η οποία δεν είναι άλλη από τις σχολικές λίστες. Τι εννοούμε; Μπαίνεις στο site του Public, προσθέτεις στα κατάλληλα πλαίσια το σχολείο και την τάξη στην οποία θα φοιτήσει το παιδί σου το επόμενο σχολικό έτος και από εκεί και πέρα, το site είναι εκείνο που αναλαμβάνει να σου ετοιμάσει τη σχολική σου λίστα. Κάθε σχολείο έχει τις δικές του ανάγκες και το Public είναι εδώ για να σε βοηθήσει να γλιτώσεις περιττές αναζητήσεις και έξοδα. Δεν είναι μοναδικό; Αα.. και αν στη λίστα δεν υπάρχει το σχολείο του παιδιού σου, τότε και πάλι δε χρειάζεται να ανησυχείς. Μπορείς να επιλέξεις από τα προϊόντα που αντιστοιχούν συνήθως σε κάθε σχολική τάξη ή να ανεβάσεις τη σχολική σου λίστα. Από ‘κει και πέρα περιμένεις να ακολουθήσει η επεξεργασία της λίστας σου και η απάντηση από το κατάστημα. Αφού ετοιμαστούν τα προϊόντα, μπορείς να επιλέξεις εσύ ο ίδιος αν θες να τα παραλάβεις από το κατάστημα ή να τα στείλουν στο σπίτι σου!

Είναι γεγονός πως τα Public είναι ο Νο1 προορισμός για σχολικά είδη. Ένα από τα ποιο σημαντικά είναι φυσικά η σχολική τσάντα! Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές επιλογές που έχεις σε σχολικές τσάντες, από το νήπιο έως και το δημοτικό.

Οι καλύτερες σχολικές τσάντες για το νηπιαγωγείο

Αν το παιδί σου ξεκινάει το σχολικό του έτος πηγαίνοντας στο νηπιαγωγείο, τότε δυο από τις πιο χαριτωμένες και βολικές σχολικές τσάντες είναι το σακίδιο πλάτης με 2 θήκες Mickey και το σακίδιο πλάτης με 2 Θήκες Minnie, τα οποία χωράνε όλα τα απαραίτητα προϊόντα που θα χρειαστεί να έχει καθημερινά μαζί του. Το ίδιο εξυπηρετικό και όμορφο είναι βέβαια και το σακίδιο πλάτης SuperMan. Είναι φτιαγμένο για όλους τους ήρωες-παιδιά που θέλουν να σώσουν τον κόσμο! Τρίτη επιλογή για τους μικρούς μας φίλους είναι η πολύ πρακτική τσάντα Τρόλλευ 3D Νηπίου με 2 Θήκες Peppa, η οποία έχει ακόμα και πλαϊνές θήκες για το παγούρι και το φρουτάκι του παιδιού σας, αλλά μεταφέρεται και εύκολα χάρη στα ροδάκια της.

Αμέτρητα σχέδια σε σχολικές τσάντες για το δημοτικό

Αν όμως το παιδί σου είναι λίγο μεγαλύτερο και φοιτάει σε κάποια από τις τάξεις του δημοτικού, τότε είναι απαραίτητη μία μεγαλύτερη σχολική τσάντα. Αυτή δεν είναι άλλη πέρα από την τσάντα Τρόλλευ Lego Ninjago Prime Empire. Χάρη στα ροδάκια της μεταφέρεται εύκολα και το βάρος των πολλών βιβλίων γίνεται ανεκτό! Τέλος, σου προτείνουμε να ρίξεις μία ματιά και στο σακίδιο πλάτης Cherry Blossom Gorjuss, το οποίο πρόκειται για μία άνετη σχολική τσάντα, με πολλές θέσεις για να χωράει ακόμα και μικροαντικείμενα που όλα τα παιδιά λατρεύουν να έχουν μαζί τους.

Μη χάνεις άλλο χρόνο λοιπόν. Πραγματοποίησε τις αγορές σου σήμερα και ξέγνοιασε από το άγχος της προετοιμασίας για τη νέα σχολική χρονιά!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις