Ελλάδα

ΕΔΕ για κουκουλοφόρους αστυνομικούς;

Κουκουλοφόροι αστυνομικοί σε πορεία στα Χανία; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης.
 
Φοιτητής κατήγγειλε ότι στην πορεία που έγινε στα Χανιά τη Δευτέρα για τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου υπήρχαν αστυνομική με κουκούλες που προκαλούσαν τους διαδηλωτές.
 
Η καταγγελία του φοιτητή δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο, και σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού όπου προβλήθηκαν εικόνες και video για τον τρόπο λήψης των αστυνομικών μέτρων την ημέρα της συγκέντρωσης.
 
Πιο συγκεκριμένα στην καταγγελία γινόταν λόγος για παρουσία μεταξύ των αστυνομικών, ατόμων με κουκούλες και μαντήλια που έκρυβαν τα πρόσωπα τους, τα οποία φέρονται ως αστυνομικοί Ασφαλείας.
 
Για το λόγο αυτό από Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης διατάχθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ, προκειμένου να διακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων και σε θετική περίπτωση να ληφθούν, σε βάρος των υπαιτίων, τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία, πειθαρχικά μέτρα.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα καταγγελία κατά του κατηγορούμενου γιατρού για τον θάνατο Μαζωνάκη: «Πλήρωσα 200 ευρώ την επίσκεψη και μου ζήτησε 1600»
«Μου είπε να πάρω την μία ένεση για αδυνάτισμα, αλλά "εγώ δεν τη γράφω, θα πάτε κάτω στο φαρμακείο" και φυσικά, δεν μου έδωσε κανένα χαρτί που να γράφει το όνομά του επάνω» λέει η γυναίκα
Γιατροί Μαζωνάκη
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Οι επισκέψεις της Επιτροπής Ελέγχου του ΙΣΑ στο ιατρείο στο Κολωνάκι – Τι διαπιστώθηκε στους ελέγχους
Είχε προγραμματιστεί νέος αιφνιδιαστικός έλεγχος για τον Σεπτέμβριο του 2026, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς ήταν το συγκεκριμένο μηχάνημα που είχε δηλώσει η γιατρός
Στιγμιότυπο από την είσοδο της κλινικής όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης
Συγκλονίζει εργαζόμενη του ιατρείου στο Κολωνάκι για τον θάνατο Μαζωνάκη: «Κανείς μας δεν ακουμπάει το μηχάνημα, μόνο η γιατρός»
«Είμαστε εργαζόμενοι εκεί και προσπαθούσαμε να βγάλουμε το ψωμί μας, είμαστε σε σοκ, ήμασταν στον χώρο αλλά δεν ξέραμε τι γίνεται μέσα» λέει η υπάλληλος
Το εσωτερικό του ιατρείου στο Κολωνάκι όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης