Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Επι 8 χρόνια την βασάνιζαν και την άφηναν να σαπίζει – Η εφιαλτική ιστορία της 36χρονης Μαρίας

ΦΩΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν χωρά ανθρώπινος νους το δράμα που ζούσε από το 2006 η 36χρονη Μαρία Παπαδοπούλου. Το σπίτι της είχε μετατραπεί σε θάλαμο βασανιστηρίων με θύμα την ίδια και θύτες μια 77χρονη κι έναν συγγενή της.

Την ιστορία φέρνει στο φως η εφημερίδα το Έθνος της Κυριακής. Η 36χρονη ανάπηρη γυναίκα βίωνε τον εφιάλτη από το 2006 μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στο κέντρο της Καλλιθέας.

Η  Μαρία έμεινε ανάπηρη όταν πέθανε η γιαγιά της και η ίδια επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι. Η μητέρα της είχε αναθέσει στην 77χρονη Ρωσοπόντια να την προσέχει όταν δούλευε.  Όταν πέθανε η μητέρα της η 77χρονη μετακόμισε στοσπίτι και μαζί με έναν συγγενή της κοπέλας την κρατούσαν φυλακισμένη σε μπαλκόνι φωταγωγού τη βασάνιζαν, εισέπρατταν τη σύνταξή της και την είχαν βάλει να τους γράψει την ακίνητη περιουσία της.

Το δωμάτιο - φυλακή της Μαρίας. ΦΩΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Τα λόγια της σοκάρουν. Όπως λέει στη δημοσιογράφο Μαίρη Μπενέα, “με χτύπαγαν, δεν μου έδιναν νερό, για να μην κατουριέμαι και λερώνω συνέχεια”.

Η γυναίκα σώθηκε ένα βήμα πριν τον θάνατο, χάρη στην παρέμβαση των γειτόνων, που ειδοποίησαν την υγειονομική υπηρεσία. Από τον Ιούλιο νοσηλεύεται, έχοντας όμως υποστεί ακρωτηριασμό στο αριστερό της πόδι λόγω παρατεταμένης σήψης.

Σε βάρος των δύο βασανιστών της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και έχει εκδοθεί από την εισαγγελία κατεπείγουσα παραγγελία για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Διαβάστε

Αριζόνα: Δυο χρόνια της κρατούσαν κλειδωμένες στο σπίτι

Κωσταλέξι: Μια μέρα σαν σήμερα που συγκλόνισε τη χώρα – Φωτό!

Κοζάνη: Σύγχρονο ”Κωσταλέξι” σε σπίτι – Κρατούσε αλυσοδεμένη τη γυναίκα και τον γιο του – Σε άθλια κατάσταση τα θύματα από δαγκώματα τρωκτικών!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε