Ελλάδα

Παύλος Φύσσας: Ο κόσμος συγκεντρώνεται στο μνημείο του στο Κερατσίνι – Στις 17:30 η πορεία

Δολοφονήθηκε πριν από 13 χρόνια από τον Γιώργο Ρουπακιά
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ημέρα θλίψης, πόνου και οδύνης είναι η Παρασκευή (18.09.2026) για την οικογένεια του Παύλου Φύσσα και τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς συμπληρώνονται 13 χρόνια από τη δολοφονία του. Έτσι έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στη μνήμη του και πορεία.

Το απόγευμα, λοιπόν, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και θα ακολουθήσει πορεία προς το Μπλόκο της Κοκκινιάς. Ωστόσο αρκετές ώρες νωρίτερα πολίτες έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στο μνημείο του Παύλου Φύσσα προκειμένου να καταθέσουν λίγα λουλούδια στη μνήμη του.

Η συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 17:30, ενώ από τις 15:00 ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώνεται στο σημείο συνάντησης. Άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκεντρώνονται στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, κρατώντας τη μνήμη του ζωντανή.

Μνημείο Παύλου Φύσσα
Το μνημείο του Παύλου Φύσσα
Μνημείο Παύλου Φύσσα
Ο κόσμος κρατώντας κόκκινα τριαντάφυλλα στα χέρια
Μνημείο Παύλου Φύσσα
Ο Παύλος Φύσσας ήταν γνωστός και ως ράπερ Killah P ή Dogo Argentino

Παράλληλα, ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ ότι θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επηρεάζοντας πολλούς δρόμους όπως η Λεωφόρος Σαλαμίνος, η Γρηγορίου Λαμπράκη, η Λεωφόρος Πέτρου Ράλλη, οι οδοί Ακροπόλεως και Τζαβέλλα και πολλοί άλλοι.

Ο Παύλος Φύσσας, γνωστός στη μουσική σκηνή ως Killah P, δέχτηκε τρεις μαχαιριές, μία στο μηρό και δύο στον θώρακα, από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής. Ο 34χρονος μουσικός άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας λίγες ώρες αργότερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Σοκαρισμένα αλλά καλά στην υγεία τους» τα 2 νήπια που ξεχάστηκαν μέσα στο σχολικό στα Χανιά - «Ήταν οι πρώτες μέρες δουλειάς της συνοδού»
Και ο οδηγός του σχολικού και η 55χρονη συνοδηγός οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος
ΚΤΕΛ
11