Ελλάδα

Που ψηφίζω: Βρες εύκολα σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζεις

Που ψηφίζω; Οι ψηφοφόροι της... τελευταίας στιγμής, και ενώ η εκλογική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 7 το πρωί, υπάρχει τρόπος να μάθουν σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζουν για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από το πρωί η εκλογική διαδικασία των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, ενώ το υπουργείο εσωτερικών με ειδική εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ψηφοφόρους να μάθουν σε ποιο εκλογικό τμήμα του δήμου τους θα ψηφίσουν. Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν ίντερνετ, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 213 136 1500.
 
 
Ο κάθε εκλογέας, πληκτρολογώντας στη φόρμα το όνομα, το επώνυμο, το πατρώνυμο, το όνομα μητέρας και το έτος γέννησής του, μπορεί να δει σε ποιο εκλογικό κέντρο στις Δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές αλλά και στις Ευρωεκλογές, και να το δει σε χάρτη.
Αν δεν βρείτε το όνομά σας στους καταλόγους, απευθυνθείτε στο Δήμο που είστε εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας.
 
 
Αποτελέσματα εκλογών: Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των εκλογών, μόλις κλείσουν οι κάλπες (19.00).
 
Διαβάστε επίσης:
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 26
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων