Ελλάδα

Τραγωδία με οπαδούς του ΠΑΟΚ: Στο Παπαγεωργίου για νοσηλεία και παρακολούθηση παρέμειναν οι δύο τραυματίες

Ο τρίτος παρέμεινε στην Ρουμανία όπου οι γιατροί τον εγχείρισαν με την επέμβαση να είναι επιτυχημένη

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύονται για παρακολούθηση οι δύο τραυματίες του δυστυχήματος στη Ρουμανία, όταν το βαν που επέβαιναν οι 10 οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα με αποτέλεσμα τον θάνατο 7 ανθρώπων.

Οι 2 από τους 3 τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος, μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 29.02.2026 από την Τιμισοάρα της Ρουμανίας με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ο 20χρονος Κωνσταντίνος, πολυτραυματίας, εισήχθη στη Νευροχειρουργική Κλινική, ενώ ο 28χρονος Μάριος, με ελαφρύτερα τραύματα, νοσηλεύεται στη Χειρουργική για προληπτική παρακολούθηση.

Ο τρίτος τραυματίας, παρέμεινε στο νοσοκομείο στην Ρουμανία, καθώς οι γιατροί σε μαγνητική που διενήργησαν διεπίστωσαν κάποια επιπλοκή και αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν άμεσα, με την επέμβαση να είναι επιτυχής.

Και οι δύο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που από καθαρή τύχη επέζησαν του μοιραίου δυστυχήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Βυθισμένη στη θλίψη παραμένει ολόκληρη η Ελλάδα από τον τραγικό θάνατο των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ στον «δρόμο του θανάτου» στη Ρουμανία ενώ αναμένεται ο επαναπατρισμός τους.

Στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης τρισάγιο πριν τα φέρετρα με τις σορούς των θυμάτων μεταφερθούν με C-130 στην Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τυχεροπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τόσο εκτεταμένη η απάτη το 2020 που ήταν αδύνατο να μην τη δεις, ενημέρωσα γραπτώς Αυγενάκη και Γεωργαντά»
«Ήταν ενήμεροι για όλα. Ακόμα και λίγο πριν την καθαίρεση μου το 2024 έκανα έγγραφο» είπε η πρώην διευθύντρια τεχνικών ελέγχων του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη του πρώην διοικητή του Οργανισμού
Η Παρασκευή Τυχεροπούλου
Καλαμαριά: «Όσοι επιχειρούν να σπιλώσουν τη μνήμη του Κλεομένη θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου» λέει ο δικηγόρος του 20χρονου
«Η δολοφονία του Κλεομένη δεν θα μείνει ατιμώρητη. Η καταδίκη πρέπει να είναι καθολική όχι a la carte», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 20χρονου
Ο 20χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
«Δεν έκανε αυτά που του αποδίδουν» λέει ο πατέρας του 21χρονου που εμπλέκεται στον ομαδικό βιασμό της 17χρονης στα Χανιά
«Το παιδί μου δεν έχει κάνει τίποτα και δεν έχει αναμιχθεί σε κάτι τέτοιο. Βρέθηκε μπλεγμένο χωρίς να φταίει» λέει στο newsit.gr ο πατέρας ενός από τους συλληφθέντες για την υπόθεση
Ανήλικη