Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΖeniΘ Power Up: Η νέα digital πλατφόρμα που σας δίνει περισσότερα, για να ζείτε ομορφότερα!

ΖeniΘ Power Up: Η νέα digital πλατφόρμα που σας δίνει περισσότερα, για να ζείτε ομορφότερα!

Αποκλειστικές προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και μοναδικά προνόμια και ευκαιρίες, για να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες.

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, προσπαθεί να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά και προσφέρουν προστιθέμενη αξία για το νοικοκυριό και την επιχείρηση. Για πρώτη φορά λοιπόν, η ΖeniΘ λανσάρει μία digital πλατφόρμα προνομίων, μέσα στο επίσημο site  zenith.gr, θέλοντας να παρέχει σε όλους ακόμη περισσότερα για μία πιο όμορφη καθημερινότητα.

Επομένως, όλοι, πελάτες ή δυνητικοί πελάτες της ΖeniΘ, μπορούν σήμερα κιόλας να επισκεφθούν το ZeniΘ Power Up και να βρουν αποκλειστικές online προσφορές σε προϊόντα ρεύματος και φυσικού αερίου με τις πλέον ξεκάθαρες και ανταγωνιστικές χρεώσεις, ενεργειακές υπηρεσίες, δωρεάν παροχές, εισιτήρια για αγώνες μπάσκετ και συναυλίες, ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό και πολλά ακόμα κορυφαία δώρα που θα ανακοινώνονται σταδιακά μέσα από την πλατφόρμα. 

My Pet My Home: Ενέργεια για ό, τι νιώθετε οικογένειά σας.

Η ΖeniΘ, πάντα δίπλα στην οικογένεια, ενδιαφέρεται όχι μόνο για την ενέργεια του σπιτιού αλλά και για την ενέργεια όλης της οικογένειας, και επειδή τα κατοικίδια είναι σημαντικά μέλη της, η ZeniΘ καινοτομεί και παρουσιάζει το προϊόν ρεύματος My Pet My Home.

Με το My Pet My Home, εκτός από ξεκάθαρη και ανταγωνιστική τιμή ρεύματος, χωρίς προϋποθέσεις, οι πελάτες παίρνουν δώρο την κάρτα EΥ Pet που τους προσφέρει:

  • Μία ψηφιακή ταυτότητα (NFC)
  • Έναν δωρεάν ετήσιο αιματολογικό έλεγχο για το κατοικίδιό τους
  • Εκπτωτικά κουπόνια συνολικής αξίας 20€ κάθε μήνα για αγορές από συγκεκριμένα pet shops
  • Προνομιακές εκπτώσεις σε ένα δίκτυο υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν στη φροντίδα του κατοικίδιου τους.

Κάρτα Υγείας Ευ Ζην: Η εμπιστοσύνη πρέπει να ανταμείβεται!

Η ΖeniΘ ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πελατών της, προσφέροντας την οικογενειακή κάρτα Ευ Ζην, εντελώς Δωρεάν!

Η κάρτα Ευ Ζην παρέχει:

  • Δωρεάν Check up και διαγνωστικές εξετάσεις για όλα τα μέλη της οικογένειας
  • Πρόσβαση σε ένα δίκτυο 3.000 παρόχων υγείας σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, δωρεάν ή σε προνομιακές τιμές

Μουσική στο ζενίθ

Η ZeniΘ, εδώ και χρόνια, δίνει κορυφαία ενέργεια σε μουσικά projects και events προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες της, ανταποδίδοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους και αποδεικνύοντας ότι η σχέση που έχουν χτίσει τόσο χρόνια ενδυναμώνεται διαρκώς. Στηρίζοντας τη μουσική και τους καλλιτέχνες, μέσα από ποικίλες συνεργασίες με τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και φεστιβάλ, όλοι στη ZeniΘ πιστεύουν ότι η μουσική αποτελεί το όχημα για μία πιο όμορφη καθημερινότητα.

Για άλλη μια χρονιά, η ΖeniΘ στηρίζει ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ, το Release AthensFestival, που έρχεται ακόμα πιο ανανεωμένο, για να «ταράξει» τις καλοκαιρινές μας νύχτες με μουσική στο ζενίθ. Θέλοντας συνεχώς να πρωτοπορεί σε ότι και αν κάνει, φέτος η ZeniΘ, θα έχει πιο δυναμική παρουσία στο χώρο του φεστιβάλ, αφού για πρώτη χρονιά θα υπάρχει στην πλατεία Νερού ειδικά διαμορφωμένος χώρος VIP, το ZeniΘ Sky Lounge. Σε κάθε συναυλία, 20 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από ψηλά, σε VIP θέση, τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, από εκείνες που μόνο η ZeniΘ ξέρει να προσφέρει.

Η διαδικασία για να κερδίσει κάποιος προσκλήσεις γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκεφθούν στο zenith.gr τη νέα digital πλατφόρμα, ΖeniΘ Power Up, να δηλώσουν συμμετοχή για να διεκδικήσουν εισιτήρια για όποια συναυλία επιθυμούν και ταυτόχρονα να ανακαλύψουν όλα τα υπόλοιπα προνόμια και προσφορές που είναι διαθέσιμα, είτε είναι πελάτες της ZeniΘ, είτε δεν έχουν γίνει ακόμη.

Τέλος, η ZeniΘ θα είναι παρούσα και το φετινό καλοκαίρι στις συναυλίες του κορυφαίου τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου σε όλη την Ελλάδα με μοναδικούς διαγωνισμούς για δωρεάν προσκλήσεις και προνόμια.

Home Sweet Home: Ο κορυφαίος διαγωνισμός συνεχίζεται

Ο κορυφαίος διαγωνισμός της ZeniΘ συνεχίζεται και δίνει την ευκαιρία σε όλους να κερδίσουν ένα ακόμα ολοκαίνουργιο ενεργειακό σπίτι, το δεύτερο που προσφέρει η ZeniΘ, αλλά και πολλά πλούσια δώρα! Ηλεκτρικές συσκευές και όχι μόνο, που θα κάνουν τη ζωή ευκολότερη και απολαυστικότερη!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις