Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Αιματηρές μάχες στο Ιράκ με 7 νεκρούς

Τρεις στρατιώτες και τέσσερις εξτρεμιστές σκοτώθηκαν σε επιθέσεις εναντίον μονάδων των ενόπλων δυνάμεων στο κεντρικό και βόρειο Ιράκ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

 Μία μάχη σημειώθηκε ανάμεσα σε ενόπλους και δυνάμεις του στρατού στην πόλη Τικρίτ. Δύο στρατιώτες και τέσσερις αντάρτες σκοτώθηκαν, περιλαμβανομένου ενός ανώτερου στελέχους της αλ Κάιντα, δήλωσε ένας αξιωματικός της αστυνομίας στο Γερμανικό Πρακτορείο.

Εξάλλου στην Μοσούλη, ένας στρατιωτικός σκοτώθηκε και δύο ακόμη τραυματίστηκαν όταν εξερράγη βόμβα με στόχο την περίπολό τους.

Οι νέες επιθέσεις, διαρκούντος του μήνα Ραμαζανιού, σημειώθηκαν εν μέσω του συνεχιζόμενου κύματος βίας στο Ιράκ, αναβιώνοντας τους φόβους για επαναφορά στον θρησκευτικό εμφύλιο της περιόδου 2006-’07.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

32 νεκροί στο Ιράκ από βομβιστικές επιθέσεις

Ιράκ: Βομβιστικές επιθέσεις με στόχο περιφερειακό συμβούλιο – 8 νεκροί

“Ελάτε να σας εκπαιδεύσουμε” – Η Γεννηματά καλεί τις Ειδικές Δυνάμεις του Ιράκ


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν - «Σκοτώσαμε τον διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης που χρηματοδότησε τη Χαμάς»
Ο Σαΐντ Ιζάντι, επικεφαλής της Παλαιστινιακής Διεύθυνσης της Δύναμης Κουντς του Σώματος των Φρουρών «χρηματοδότησε και εξόπλισε τη Χαμάς πριν από τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου» υποστηρίζει το Ισραήλ
Μια δορυφορική εικόνα δείχνει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν
16
Ο Τραμπ «αδειάζει» την Γκάμπαρντ: «Κάνεις λάθος πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικό όπλο»
Ο Τραμπ αμφισβητεί τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τη διευθύντριά τους, ενώ η Γκάμπαρντ αναδίπλωσε με νέα δήλωση για τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
7