Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Έτοιμη να συγχωρήσει τον Ολάντ η Τριερβελέρ – Τα «καυτά» ερωτήματα και η… ιερά εξέταση του προέδρου

Έτοιμη να συγχωρήσει τον Ολάντ η Τριερβελέρ – Τα «καυτά» ερωτήματα και η… ιερά εξέταση του προέδρου

Η προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη Τύπου του Φρανσουά Ολάντ έχει πάει… ροζ διαστάσεις. Η αποκάλυψη της κρυφής του σχέσης με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, το «αμαρτωλό» διαμέρισμα και η Βαλερί Τριερβελέρ που κρύφτηκε στο νοσοκομείο.

«Αν οι Γάλλοι πρόεδροι κυβερνούσαν με το ίδιο πάθος που ερωτεύονται, ο κόσμος ίσως να ήταν καλύτερος»… «αναφώνησαν» πολλοί από την ημέρα που το περιοδικό Closer έβγαλε στα… μανταλάκια τον παράνομο δεσμό του Γάλλου προέδρου.

Το διαμέρισμα όπου ο Ολάντ συναντούσε τη Γκαγιέ έχει έμμεση σχέση με άτομο που εμπλεκόταν με τη Μαφία της Κορσικής – Λέγεται επίσης ότι ο Γάλλος πρόεδρος πήγαινε εκεί χωρίς την προσωπική του φρουρά

Η «επίσημη» σύντροφός του, Βαλερί Τριερβελέρ, είδε την ιστορία να επαναλαμβάνεται, αλλά αυτή τη φορά είναι εκείνη στη θέση της απατημένης (όπως κάποτε η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η οποία σύστησε τη Τριερβελέρ στον τότε σύντροφό της, Ολάντ). Είδε το νόμισμα από την άλλη πλευρά κι έπαθε τα… νεύρα της.

Όπως αποκαλύπτεται, η Τριερβελέρ έμαθε τη σχέση του Ολάντ με τη 41χρονη ηθοποιό λίγο πριν βγει στα περίπτερα το Closer. Την Πέμπτη σύμφωνα με την Parisien, ο Ολάντ πήρε κατά… μέρος στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη 48χρονη σύντροφό του και την ενημέρωσε για το τί συμβαίνει.

Φίλος της Τριερβελέρ είπε στην εφημερίδα ότι το ζευγάρι δεν μάλωσε, δεν υπήρξαν φωνές ή κάτι άλλο. Ο Ολάντ δεν αρνήθηκε τη σχέση με τη Γκαγιέ ούτε πως επισκεπτόταν με… scooter της προεδρίας το διαμέρισμα – ερωτική φωλιά κοντά στο προεδρικό μέγαρο, ούτε και το πότε άρχισε η σχέση του με την ηθοποιό.

Το 89% των Γάλλων θέλει ο Ολάντ να χωρίσει από την Τριεβελέρ! Οι Γάλλοι της επιρρίπτουν πως ζει «μεγάλη ζωή», έχει προσωπικό υψηλά αμειβόμενο στη διάθεσή της συνεχώς, χρησιμοποιεί λιμουζίνες και τζετ, έχει ακόμη και δικό της γραφείο στο Elysee και χρησιμοποιεί κρατικά κονδύλια

Και εκείνη πως αντέδρασε; Μπήκε στο νοσοκομείο. «Νευρικός κλονισμός» η επίσημη δικαιολογία. Αλλά η Τριερβελέρ ξέρει πως να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας. Θέλησε να κερδίσει τη συμπάθεια του… κοινού.
Παρά το «ισχυρό συναισθηματικό σοκ» η Τριερβελέρ μπορεί μια χαρά να συντονίζει την… εκστρατεία για να γίνει λίγο συμπαθής στους Γάλλους.

«Ένιωσε σα να τη χτύπησε τρένο μεγάλης ταχύτητας» δήλωσε συνεργάτης της και ο εκπρόσωπός της ανακοίνωσε ότι θα μείνει στο νοσοκομείο (όπου εισήχθη την Παρασκευή) για τουλάχιστον άλλες 6 ή 8 μέρες.

Πάντως, εμφανίζεται διατεθειμένη να συγχωρήσει τον Ολάντ. Η Parisien έγραψε πως «φίλος» της Τριερβελέρ δήλωσε ότι «είναι έτοιμη να συγχωρήσει αρκεί να μάθει γρήγορα της προθέσεις του Ολάντ». Ο… φίλος δεν είναι άλλος από την ίδια την Πρώτη Κυρία, παραδέχτηκε ο δημοσιογράφος Frédéric Gerschel, που αποκάλυψε πως μίλησε με την ίδια την Τριερβελέρ!

Τι θα κάνει ο Ολάντ;

Όσο… μεγαλόψυχη κι αν είναι η Βαλερί Τριερβελέρ, το θέμα είναι τι θα κάνει ο Φρανσουά Ολάντ. Εκείνος δεν έχει μιλήσει καθόλου από την ημέρα που «έσκασε» το δημοσίευμα, πέρα από μια δήλωση που βγήκε από την προεδρία για την… ιδιωτικότητα του προέδρου.

Θα αναγκαστεί όμως να το κάνει σήμερα. Εδώ και καιρό, είχε προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου κυρίως για την πορεία της οικονομίας. Αλλά μάλλον οι ερωτήσεις για τα οικονομικά θα είναι λιγότερες. Το ερωτικό τρίγωνο που έχει φτιάξει, ενδιαφέρει περισσότερο. Και πουλάει περισσότερο…

Αναμένεται λοιπόν να περάσει από… Ιερά Εξέταση. Γιατί έχει πολλά να απαντήσει, αφού οι αποκαλύψεις είναι καθημερινές. Ανήκε το διαμέρισμα όπου συναντούσε τη Γκαγιέ ακόμη και μέσα στη νύχτα σε άτομο που έχει σχέση με τη μαφία;

Ο Ολάντ δεν είναι ο πρώτος πρόεδρος της Γαλλίας που έχει παράνομο δεσμό και αποκαλύπτεται. Πιθανόν δε θα είναι και ο τελευταίος

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κτίριο όπου σπίτια έχουν πλούσιοι επιχειρηματίες. Ανάμεσά τους και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Pierre Cardin. Η… φωλίτσα του Ολάντ είναι στο όνομα του Μισέλ Φερατσί, ηθοποιού που έχει καταδικαστεί για το ρόλο του σε ξέπλυμα χρήματος μίας εγκληματικής οργάνωσης της Κορσικής μέσω ενός καζίνου του Παρισιού.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Φεράτσι ήταν στενός φίλος και συνεργάτης του δολοφονηθέντος μαφιόζου Ρισάρντ Καζανοβά, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την ηθοποιό Εμανιουέλ Χοκ, που είναι φίλη της Γκαγιέ.

Την ίδια ώρα, ο άνθρωπος που «συνέλαβε» τον Ολάντ να μπαινοβγαίνει στο διαμέρισμα της Γκαγιέ δήλωσε στο RTL ότι ο Γάλλος πρόεδρος πήγαινε στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού με scooter, χωρίς κράνος και χωρίς καμία συνοδεία.

«Μπροστά στα μάτια μου ο πρόεδρος έκανε το γύρο του σπιτιού για να χωθεί σε ένα πάρκινγκ, πάνω σε ένα σκούτερ, χωρίς κράνος και χωρίς συνοδευτικό όχημα πίσω του. Απολύτως κανείς δεν προστάτευε τον πρόεδρο όση ώρα βρισκόταν εντός του διαμερίσματος με την ηθοποιό, αφού από την στιγμή που έμπαινε στο σπίτι η ασφάλεια αποχωρούσε», δήλωσε ο Σεμπαστιάν Βαλιελά, ο άνθρωπος που έβγαλε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Closer.

Ο ίδιος άνθρωπος είχε φωτογραφήσει την κόρη που είχε ο Φρανσουά Μιτεράν εκτός γάμου, Μαζαρίν. Ήταν 3 Νοεμβρίου του 1994 όταν το περιοδικό Paris Match δημοσίευσε τη φωτογραφία και αποκαλύφθηκε η ύπαρξη της νόθας κόρης του πρώην προέδρου της Γαλλίας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΙΡΗ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

American bar! Από τον Σιράκ στον Ολάντ η… ερωτική φωλιά των προέδρων – Ο ρόλος της Μαφίας της Κορσικής

Ο νέος έρωτας του Ολάντ “έστειλε” την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Το περιοδικό Closer θα αποσύρει τις πληροφορίες για το δεσμό του Ολάντ με ηθοποιό

Απειλεί με μηνύσεις αλλά δεν διαψεύδει τον… νέο έρωτα ο Ολάντ

Ο μυστικός έρωτας του Ολάντ με καλλονή Γαλλίδα ηθοποιό

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε