Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Με εντολή Ομπάμα νεκροψία-νεκροτομή στον 18χρονο που δολοφονήθηκε από αστυνομικό στο Μισούρι!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Την ώρα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας video λίγες στιγμές μετά τη δολοφονία του Μάικλ Μπράουν, του άοπλου 18χρονου Αφροαμερικανού, ο οποίος σκοτώθηκε όταν δέχθηκε πυρά από αστυνομικό στην πόλη Φέργκιουσον της πολιτείας Μισούρι, ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Έρικ Χόλντερ έδωσε εντολή στις ομοσπονδιακές αρχές να προχωρήσουν σε ανεξάρτητη νεκροψία-νεκροτομή!

Καζάνι που βράζει συνεχίζει να είναι το Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών μετά την δολοφονία του 18χρονου Αφροαμερικανού πριν από περίπου μία εβδομάδα. Ο κόσμος δεν έχει ηρεμήσει παρά το γεγονός ότι η πολιτεία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης Μπράιαν Φάλον δήλωσε ότι ο Χόλντερ διέταξε να γίνει η διαδικασία αυτή από τις ομοσπονδιακές αρχές «λόγω των ιδιαζουσών συνθηκών αυτής της υπόθεσης και λόγω του αιτήματος της οικογένειας Μπράουν».

Η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία θα γίνει από ομοσπονδιακό ιατροδικαστή, θα προστεθεί σε αυτήν που έχει ήδη γίνει από τους ιατροδικαστές της πολιτείας.

Σύμφωνα με τον Φάλον, οι ομοσπονδιακοί αστυνομικοί στους οποίους έχει ανατεθεί η υπόθεση θα λάβουν υπόψη τους τα αποτελέσματα και των δύο διαδικασιών στην έρευνά τους για το θάνατο του Μπράουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον σκότωσαν σαν το σκυλί! Νέο video ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία 18χρονου στο Μισούρι – Άγριες συμπλοκές στο Φέργκιουσον, ένας σοβαρά τραυματίας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Μισούρι! – Απαγόρευση κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες!

Video ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία 18χρονου από αστυνομικό στο Μισούρι – “Είδα κάποιον να πεθαίνει” έγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο twitter

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Μισούρι – Η αστυνομία πυροβολεί στο ψαχνό

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε