Κόσμος

Μοντέλο έκανε αποχή από το σεξ για τον γκάνγκστερ φίλο της και την απατούσε με συγκρατούμενό του

Έμεινε πιστή για δύο χρόνια στον γκάνγκστερ φίλο της και ανακάλυψε ότι την απατούσε με τον συγκρατούμενό του στο κελί.

Η 25χρονη Madalina Secuianu είχε υποσχεθεί στον Rustem Chirila ότι θα τον περιμένει μέχρι να βγει από τη φυλακή.

“Του υποσχέθηκα πως δεν θα έκανε σεξ για όσο καιρό ήταν στη φυλακή και κράτησα την υπόσχεσή μου για δύο χρόνια όταν όλοι με έλεγαν χαζή.

Όλοι ήξεραν πως είχε κάνει σχέση με τον συγκρατούμενό του”, σημείωσε. Πίστευε ότι δεν είναι γκέι και αγνόησε τις φήμες για τις ερωτικές περιπτύξεις του στη φυλακή.

Αποφάσισε τελικά να τον ρωτήσει ανοιχτά, μένοντας σοκαρισμένη όταν εκείνος το παραδέχτηκε.

“Είχε αρχίσει να είναι πιο απόμακρος και είχαμε τσακωμούς. Όταν αποφάσισα να τον ρωτήσω αν έβλεπε κάποια άλλη, τότε μου είπε “τι περιμένεις να κάνω για τα επόμενα 3 χρόνια;”.

“Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν έξω και απέρριπτα ανθρώπους που ήθελαν να βγουν μαζί μου και έμενα σπίτι και δεν μπόρεσε να μείνει πιστός εκείνος που ήταν φυλακισμένος με έναν άλλο άντρα”.

Ο Rustem Chirila είχε καταδικαστεί για ληστεία και μεταφορά 23 κιλών χρυσού και κοσμημάτων από το Βουκουρέστι στο Pitesti.

Πηγή:
Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση CNN: Η θερμή υποδοχή του Πούτιν στην Κίνα στέλνει σαφές μήνυμα στην Ευρώπη για την ασφάλειά της
Η στήριξη της Ρωσίας από Κίνα, Ινδία, Ιράν και Βόρεια Κορέα αποκαλύπτει μια μεταβαλλόμενη παγκόσμια τάξη και φέρνει την Ευρώπη αντιμέτωπη με προκλήσεις στην ασφάλεια και τη στρατηγική της
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στο ίδιο αμάξι στο Πεκίνο 2
Νέες εκκλήσεις οικογενειών για την επιστροφή των ομήρων στο Ισραήλ - Πίεση κατά Νετανιάχου να συνάψει συμφωνία με τη Χαμάς
Σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου, οι συγγενείς των αιχμαλώτων καλούν την ισραηλινή κυβέρνηση και τους διεθνείς μεσολαβητές να αρπάξουν την ευκαιρία για την απελευθέρωσή τους
Διαδήλωση στο Ισραήλ για το τέλος του πολέμου στη Γάζα και την απελευθέρωση των ομήρων