Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Στα ίχνη των δυο ύποπτων επιβατών της Malaysian Airlines – Αγόρασαν τα εισιτήρια τους μια μέρα πριν την απογείωση – Το δρομολόγιο που θα ακολουθούσαν

Στα ίχνη των δυο ύποπτων επιβατών της Malaysian Airlines – Αγόρασαν τα εισιτήρια τους μια μέρα πριν την απογείωση – Το δρομολόγιο που θα ακολουθούσαν

– Ύποπτο κίτρινο αντικείμενο 100χλμ ανοιχτά του Βιετνάμ εντόπισαν οι αρχές που αναζητούν για δεύτερη μέρα το Boeing της Malaysian Airlines
– Οι αρχές έχουν εντοπίσει σε video από κάμερα ασφαλείας τους δυο επιβάτες που ταξίδεψαν με κλεμμένα διαβατήρια
– Από το Πεκίνο θα πετούσαν για Άμστερνταμ κι από εκεί ο ένας για Φρανκφούρτη κι ο άλλος για Κοπεγχάγη
– Τέσσερις οι επιβάτες “φαντάσματα” που επιβιβάστηκαν στη Μαλαισία
– Ενδείξεις πως ο πιλότος έκανε αναστροφή προς την Κουάλα Λουμπούρ πριν εξαφανιστεί το αεροπλάνο από τα ραντάρ
– Συγγενείς Κινέζου επιβάτη συνδέθηκαν με το κινητό του
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του Boeing της Malaysian Airlines με τους 239 επιβαίνοντες, που απογειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής από την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας με προορισμό το Πεκίνο.

Την ώρα που πράκτορες του FBI συνεργάζονται με τις μαλαισιανές αρχές “ξεσκονίζοντας” τη λίστα των επιβατών προκύπτει πως συνολικά τέσσερις επιβάτες πετούσαν με κλεμμένα διαβατήρια.

Στο Boeing 777 βρίσκονταν 227 επιβάτες 14 εθνικοτήτων και 12 μέλη του πληρώματος

Σύμφωνα με το NBC News, ήδη έχουν εντοπιστεί από τις κάμερες ασφαλείας οι δυο επιβάτες “φαντάσματα”, εκείνοι που ταξίδευαν με τα στοιχεία του Ιταλού και του Αυστριακού.
Ο Ιταλός Luigi Maraldi δήλωσε, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Guardian Kate Hodel, πως έχασε το διαβατήριο του στις 22 Ιουλίου του 2013, όταν επισκέφτηκε το νησί Πουκέ. 18 μήνες πριν, στο ίδιο νησί, έχασε το δικό του διαβατήριο ο Αυστριακός, Christian Kozel.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι αρχές έχουν εντοπίσει τα ίχνη των δυο υπόπτων που είχαν στην κατοχή τους το διαβατήριο του Ιταλού και του Αυστριακού. Έκλεισαν τα διαβατήριά τους μια μέρα πριν την πτήση, πληρώνοντας τοις μετρητοίς.
Τα εισιτήριά τους είχαν συνεχόμενους αριθμούς, που οδηγεί στο συμπέρασμα πως κλείστηκαν μαζί.

Οι δυο ύποπτοι θα πετούσαν με την πτήση της Malaysian Airlines για το Πεκίνο κι από εκεί, αφού θα παρέμεναν 10 ώρες, με ανταπόκριση θα πετούσαν για το Άμστερνταμ. Στην Ολλανδία οι δρόμοι τους θα χώριζαν: ο ένας θα συνέχιζε για τη Φρανκφούρτη και ο άλλος για την Κοπεγχάγη.

Ένα κίτρινο αντικείμενο ανοιχτά του Βιετνάμ

Ίχνη από τα συντρίμμια του αεροπλάνου ή ακόμη ένας λάθος συναγερμός; Σκάφη του Βιετνάμ που μετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του Boeing της Malaysian Airlines εντόπισαν, 100 χιλιόμετρα νότια, νοτιοδυτικά του νησιού Τσο Τσου, ένα ύποπτο αντικείμενο να επιπλέει.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal είναι κίτρινο. Μέσα στην επόμενη μια ώρα, τα σωστικά σκάφη του Βιετνάμ θα το έχουν πλησιάσει και θα ξέρουν αν είναι μέρος του αεροσκάφους που αγνοείται ή όχι.

Στις έρευνες στη νότια θάλασσα της Κίνας μετέχουν 40 πλοία και 22 αεροσκάφη από τη Μαλαισία, το Βιετνάμ, τη Σιγκαπούρη και την Κίνα.

Οι συγγενείς

Η αγωνία των συγγενών και οι προσευχές τους να τελειώσει το μαρτύριό τους είναι μια ακόμη παράμετρος της υπόθεσης με την εξαφάνιση του αεροπλάνου.

Η Malaysian Airlines ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να μεταφέρει από αύριο Δευτέρα πέντε συγγενείς από κάθε επιβάτη της πτήσης MH370 από το Πεκίνο στην Κουάλα Λουμπούρ.

«Επικοινωνούμε επίσης με τις οικογένειες των επιβατών από άλλες χώρες για να κανονίσουμε τη μεταφορά τους στην Κουάλα Λουμπούρ», είπε εκπρόσωπος της εταιρίας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΙΡΗ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έπιασαν σήμα σε κινητό επιβάτη του Boeing! – Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροπλάνου που αγνοείται για πάνω από ένα 24ωρο

Από κόσκινο η λίστα των επιβατών του boeing που αγνοείται για πάνω από 24 ώρες – Συνεργασία Μαλαισίας με FBI – Δεν βρέθηκαν συντρίμμια

Τρομοκρατική επίθεση η εξαφάνιση του Boeing της Malaysian Airlines; Όλα τα σενάρια – Οι επιβάτες με τα κλεμμένα διαβατήρια και οι πετρελαιοκηλίδες

Εδώ συνετρίβη το Boeing της Malaysian Airlines με τους 239 επιβαίνοντες; Οι πρώτες φωτογραφίες από τις πετρελαιοκηλίδες ανοιχτά του Βιετνάμ

Μυστήριο με δυο επιβάτες του αεροσκάφους της Malaysian Airlines

Το αεροσκάφος της Malaysian Airlines που αγνοείται είχε εμπλακεί σε ατύχημα

Η στιγμή που το Boeing της Malaysia Airlines χάνεται από το ραντάρ

Πέντε παιδιά ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης 370 της Malaysia Airlines

Σπαραγμός στα αεροδρόμια της Κουάλα Λουμπούρ και του Πεκίνου

Εξαφάνιση – μυστήριο boeing της Malaysia Airlines με 239 επιβαίνοντες – Δεν εξέπεμψε ποτέ σήμα κινδύνου, δεν έχουν βρεθεί συντρίμμια

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε