Κόσμος

Άγριο έγκλημα: Πυροβόλησε τα παιδιά του και την πρώην γυναίκα του!

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ χθες βράδυ στο Ντάγκλασβιλ, δυτικά της Ατλάντας, στη Τζόρτζια των νοτιοανατολικών ΗΠΑ, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους και τραυματίζοντας δύο παιδιά με αφορμή μια οικογενειακή διαφορά, πριν στρέψει το όπλο εναντίον του.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Ντάγκλας υπαστυνόμο Γκλεν Ντάνιελ, αιτία του περιστατικού ήταν ένα “οικογενειακό” θέμα. Ο σερίφης διευκρίνισε ότι ο άνδρας πήγε στο σπίτι και πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του και επτά παιδιά. Ορισμένα από τα θύματα ήταν συγγενείς μεταξύ τους. Τα δύο τραυματισμένα παιδιά διακομίστηκαν σε τοπικά νοσοκομεία.

Η αστυνομία που έφθασε στο διώροφο σπίτι ύστερα από τηλεφώνημα που έλαβε αργά το βράδυ, έχει αποκλείσει το σημείο και διεξάγει έρευνα.

Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές πότε το ζευγάρι χώρισε ή αν κάποιο μέλος της οικογένειας είχε προηγουμένως επικοινωνήσει με την αστυνομία.

“Εργάζομαι στην υπηρεσία επιβολής του νόμου εδώ 20 χρόνια και αυτό είναι το χειρότερο που έχω δει ποτέ”, δήλωσε ο υπαστυνόμος Ντάνιελ.

Οι γείτονες πιθανόν άκουσαν ή είδαν τους πυροβολισμούς και έτρεξαν έξω από το σπίτι για να προσφέρουν βοήθεια στα θύματα μέχρι να φθάσουν τα ασθενοφόρα των Πρώτων Βοηθειών. Ορισμένα από τα θύματα πυροβολήθηκαν μέσα στο σπίτι και άλλα, κατά τα φαινόμενα πυροβολήθηκαν έξω.

Η Κένια Μπέια που μένει στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η τραγωδία, άφησε λουλούδια έξω από το σπίτι. Δεν ήξερε την οικογένεια όπως είπε, αλλά έβλεπε από καιρό σε καιρό παιδιά να παίζουν έξω από το σπίτι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκάνδαλο-μαμούθ στην πολεοδομία του Μιλάνου: Χτίζανε ουρανοξύστες με υπεύθυνες δηλώσεις αντί για άδειες
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, για την οικοδόμηση μοντέρνων «πύργων» αρκούσε μια απλή έγκριση της επιτροπής του δήμου - Ξύπνησαν μνήμες από την διαβόητη επιχείρηση «Καθαρά Χέρια» της δεκαετίας του ’90
Ουρανοξύστης Bosco Verticale Μιλάνο
Στους 27 οι νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους στο Μπαγκλαντές, τα 25 παιδιά - Η Τρίτη κηρύχθηκε μέρα εθνικού πένθους
Φοιτητές υπέστησαν πολύ σοβαρά εγκαύματα, 25 παιδιά και ο πιλότος είναι οι 26 από τους 27 επιβεβαιωμένους νεκρούς, ενώ ο επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης κήρυξε ημέρα εθνικού πένθους
Μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας του Μπαγκλαντές ερευνούν το σημείο μετά τη συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας σε κτίριο που ανήκει στην πανεπιστημιούπολη του Milestone School and College, στη Ντάκα του Μπαγκλαντές.
Πατέρας κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 9χρονη Ελληνοκαναδή κόρη του και πέταξε το πτώμα της σε λίμνη στη Νέα Υόρκη
Ο πατέρας της μικρής Μελίνας δήλωσε στις αρχές την εξαφάνισή της, ενώ λίγες ώρες μετά το παιδί εντοπίστηκε νεκρό στις όχθες της λίμνης George στη Νέα Υόρκη
Η 9χρονη Μελίνα Γαλάνη Φρατόλιν και ο πατέρας της, Λουτσιάνο Φρατόλιν που κατηγορείται για τον φόνο της