Κόσμος

Αποκάλυψη Daily Mail: Αυτός είναι ο δολοφόνος της μικρής Μαντλίν – Το ομολόγησε σε φίλο του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν. Πως έφτασαν οι αρχές να θεωρούν κύριο ύποπτο τον 43χρονο ο οποίος είναι ήδη στην φυλακή για βιασμό. Για τις γερμανικές αρχές η μικρή Μαντλίν θεωρείται νεκρή.

Την πρώτη φωτογραφία του κύριου υπόπτου για την δολοφονία της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν δημοσιοποιεί η βρετανική Daily Mail και μάλιστα αποκαλύπτει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ο οποίος ονομάζεται Christian Brueckner και είναι Γερμανός είχε ομολογήσει σε άλλον άνδρα την δολοφονία της.

Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν σήμερα ότι ερευνούν τον 43χρονο Γερμανό που θεωρείται ύποπτος για δολοφονία και εκτιμούν ότι η Μαντλίν Μακάν, η μικρή Βρετανίδα που εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία το 2007 σε ηλικία μόλις τριών ετών, είναι νεκρή. «Το γραφείο του εισαγγελέα στο Μπράουνσβιγκ ερευνά έναν 43χρονο Γερμανό υπήκοο με την υποψία της δολοφονίας. Από αυτό μπορείτε να δείτε ότι θεωρούμε πως το κορίτσι είναι νεκρό», δήλωσε ο εισαγγελέας του Μπράουνσβιγκ Χανς Κρίστιαν Βόλτερς.

suspectmadeleine

 

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Daily Mail, ο 43χρονος Christian Brueckner, Γερμανός παιδόφιλος και έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος φυλακίστηκε πέρυσι για τον βιασμό 72χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας, είχε ομολογήσει σε έναν φίλο του την απαγωγή του παιδιού σε ένα μπαρ το 2017 στην 10η επέτειο από την απαγωγή της όταν είδε την εικόνα της στην τηλεόραση σε ένα αφιέρωμα της γερμανικής τηλεόρασης.

Στην συνέχεια έδειξε στον φίλο του ένα βίντεο με τον ίδιο να βιάζει μια γυναίκα. Ο άνδρας που τα άκουσε και τα είδα όλα αυτά ειδοποίησε την αστυνομία.

Click4More Μικρή Μαντλίν: Με αυτό το βαν έκανε ο κύριος ύποπτος το αποτρόπαιο έγκλημά του;

Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, ο ύποπτος είχε φτάσει στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας το 1995 όταν ήταν 18 ετών. Για τα επόμενα 12 χρόνια έμενε γύρω από την Πράια Ντα Λουζ και έλεγε στην οικογένειά του ότι έκανε δουλειές του ποδαριού. Στην πραγματικότητα διακινούσε ναρκωτικά και έκανε διαρρήξεις σε σπίτια και σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Εβδομάδες πριν την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν είχε εγκαταλείψει ένα μικρό αγροτόσπιτο και έμενε σε ένα τροχόσπιτο.

spitiypoptou spitiypoptou

Εκτός όμως από το τροχόσπιτο στο οποίο έμενε και φωτογραφίες του έδωσε στην δημοσιότητα η Βρετανική αστυνομία, είχε στην κατοχή του και μια Jaguar XJR6 με γερμανικές πινακίδες.

wvmadeleine wvmadeleine

jaguar jaguar jaguar

Ο ύποπτος στην συνέχεια επέστρεψε στην Γερμανία όπου φυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και για ασέλγεια σε ανήλικους.

Όταν βγήκε από την φυλακή έφυγε από την Γερμανία και πήγε στην Ιταλία αλλά συνελήφθη εκεί πέρυσι καθώς είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα για την σύλληψή του για τον βιασμό της Αμερικανίδας τουρίστριας.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε από δωμάτιο ξενοδοχείου στις 3 Μαΐου του 2007 στη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, ενώ οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους εκεί κοντά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «plan B» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν η κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Υπάρχει σχέδιο Β, αλλά πρέπει να εργαστούμε για το σχέδιο Α. Γιατί διαφορετικά, εάν επικεντρωθούμε στο σχέδιο Β, (αναπόφευκτα) αυτό θα συμβεί», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας
Η Κάγια Κάλας
Έντεκα τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση, από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος στην Κοπεγχάγη
«Το αυτοκίνητο χτύπησε έναν ποδηλάτη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κοντά σε ένα καφέ όπου υπάρχει εξωτερικός χώρος σαν βεράντα, όπου έριξε κάτω και άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε η αστυνομία
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο Sortedam Dossering, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, Κοπεγχάγη, Δανία
Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου στους καρκινοπαθείς: «Κάθε διάγνωση είναι τρομακτική»
Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τον καρκίνο, λέγοντας ότι «η διάγνωση καρκίνου δεν χρειάζεται ποτέ να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς ελπίδα και υποστήριξη»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Πανικός στο Ισραήλ: Συγκλονιστικά πλάνα από τις φωτιές στην Ιερουσαλήμ - Στους 23 οι τραυματίες
Οι φλόγες κατακαίνε δασωμένες εκτάσεις κοντά στον δρόμο που συνδέει το Λατρούν με τη Μπετ Σεμές. Πολλοί οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου και διέφυγαν με τα πόδια
Ισραηλινό προσωπικό ασφαλείας και διάσωσης εργάζεται κοντά στο Latrun στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές λόγω της υπερβολικής ζέστης