Κόσμος

Αργεντινή: Ήταν αγνοούμενος και βρέθηκε στο στομάχι ενός καρχαρία – Αναγνωρίστηκε από το τατουάζ

Τα λείψανα ενός άνδρα που είχε εξαφανιστεί στα μέσα Φεβρουαρίου στη νότια Αργεντινή, βρέθηκαν στο στομάχι ενός καρχαρία και αναγνωρίστηκαν χάρη σε ένα τατουάζ.

Τα ανθρώπινα λείψανα ανήκουν στον Ντιέγκο Μπαρία, έναν 32χρονο εργαζόμενο στον πετρελαϊκό τομέα, ανέφερε στο τοπικό μμε ADNSUR η Ντανιέλα Μιλάτρους, η επικεφαλής της υπηρεσίας αναζήτησης αγνοουμένων στην πόλη Κομοντόρο Ριβαντάβια στην Αργεντινή.

Στις 18 Φεβρουαρίου ο Μπαρία πήγε να κάνει θαλάσσια σπορ στην παραλία Ρόκας Κολοράντας, κοντά στην Κομοντόρο Ριβαντάβια. Λίγες ημέρες αργότερα το κράνος του και το quadski που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν κατεστραμμένα στην αμμουδιά, κοντά στο σημείο όπου θεάθηκε για τελευταία φορά ο 32χρονος.

Τα λείψανά του βρέθηκαν την Κυριακή στο στομάχι ενός σκυλόψαρου μήκους 1,5 μέτρου, που αλιεύτηκε σε απόσταση 1.500 χιλιομέτρων νοτίως του Μπουένος Άιρες.

Οι δύο ψαράδες είπαν ότι βρήκαν «δέρμα, λίπος και ανθρώπινη σάρκα» όταν άνοιξαν τον μικρό καρχαρία. Ο ένας από αυτούς αφηγήθηκε στην ξαδέλφη του ότι, ανοίγοντας το στομάχι του σκυλόψαρου, βρήκε έναν «πήχη χεριού με ένα τατουάζ» τριαντάφυλλου και το όνομα «Χοσεφίνα».

Οι αρχές υποθέτουν ότι πιθανότατα ο Μπαρία χτύπησε σε βράχια και έχασε τις αισθήσεις του στην αμμουδιά. Τα κύματα παρέσυραν στη συνέχεια το πτώμα του στη θάλασσα. Οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθούν άλλα λείψανα και τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή της εξαφάνισής του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς ο ένας γαμπρός του εξαπάτησε τον άλλον για να αγοράσει πολυτελές γιοτ που βρίσκεται στο Πέραμα
Ο σύζυγος της Τίφανι Τραμπ έστησε επιχείρηση με τον ξάδερφό του και έπεισε τον μπατζανάκη του και σύζυγο της Ιβάνκα να αγοράσει ημιτελές γιοτ που βρίσκεται στην Ελλάδα για 2,5 εκ. δολάρια, ένα υπέρογκο ποσό πάνω από την πραγματική του αξία
Η Τίφανι Τραμπ, στην πρώτη σειρά δεξιά, και ο σύζυγός της Μάικλ Μπούλος, η Ιβάνκα Τραμπ, στην πρώτη σειρά στο κέντρο, και ο σύζυγός της Τζάρετ Κούσνερ
Το Ισραήλ απειλεί με ισοπέδωση της Γάζας: «Αν δεν αποδεχτεί τους όρους η Χαμάς, θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως»
Η Χαμάς έχει δηλώσει ότι θα απελευθερώσει τους αιχμαλώτους σε αντάλλαγμα για τον τερματισμό του πολέμου, αλλά απορρίπτει τον αφοπλισμό χωρίς τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους
Η πόλη της Γάζας 1