Κόσμος

Δυτική Όχθη: Πέντε Παλαιστίνιοι νεκροί μετά από συγκρούσεις με τον ισραηλινό στρατό

Πέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα Κυριακή (14/01/2024) σε επεισόδια και συγκρούσεις με τον ισραηλινό στρατό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι σκότωσε δύο «τρομοκράτες» αφού ισραηλινές δυνάμεις κυνήγησαν ένα αυτοκίνητο που πέρασε χωρίς να σταματήσει από ένα σημείο ελέγχου κοντά στην πόλη της Χεβρώνας στη Δυτική Όχθη.
Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι δύο νεαροί άνδρες σκοτώθηκαν σε επεισόδια.

Σε ένα ξεχωριστό συμβάν, ένας 16χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από πυρά του ισραηλινού στρατού σε επιδρομή σε καταυλισμό προσφύγων κοντά στην Ιεριχώ, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Το υπουργείο της Παλαιστινιακής Αρχής γνωστοποίησε επίσης τον θάνατο δύο εφήβων που σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς κοντά στη Ραμάλα.

Σε ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός τόνισε ότι «εξουδετέρωσε δύο επιτιθέμενους» που πέταξαν εκρηκτικούς μηχανισμούς σε στρατιωτική βάση κοντά στη Ραμάλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη της δολοφονίας του Τσάρλι Κερκ - Η αριστερή ιδεολογία και τα μηνύματα μετά τον μοιραίο πυροβολισμό
Την Τρίτη ενώπιων δικαστηρίου ο 22χρονος που αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές - Η συγκατοίκηση με τρανς άτομο και ο όρκος του Ντόναλντ Τραμπ κατά των δραστών παρόμοιων περιστατικών
Τάιλερ Ρόμπινσον
1
Γερμανία: Υποχώρηση για το CDU του Μερτς στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία – Η ακροδεξιά AfD τριπλασιάζει την εκλογική της δύναμη
Η CDU παραμένει πρώτη δύναμη αλλά με απώλειες, το SPD καταρρέει, ενώ η AfD τριπλασιάζει το ποσοστό της στο πιο πυκνοκατοικημένο κρατίδιο της Γερμανίας, το οποίο αποτελεί και τη βάση του καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 1