Κόσμος

Φορολογικές ελαφρύνσεις από Ολάντ – Προσπάθεια να κατευνάσει τους ψηφοφόρους του

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε ότι θα λάβει μέτρα για να προωθήσει την κατασκευή κατοικιών και για να βοηθήσει τα νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα, καθώς προσπαθεί να κατευνάσει τους ψηφοφόρους που είναι οργισμένοι με τα ποσοστά ρεκόρ της ανεργίας και με τη στασιμότητα της οικονομίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί νωρίτερα αυτό το μήνα να αντικαταστήσει ένα σχέδιο ύψους 2,5 δισεκ. ευρώ για την μείωση του φόρου μισθωτών υπηρεσιών στους χαμηλόμισθους, το οποίο ακυρώθηκε από το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Λε Μοντ”, ο Ολάντ επιβεβαίωσε πως η κυβέρνηση θα λάβει μέτρα στο πλαίσιο το προϋπολογισμού για το 2015 ώστε να υπάρξει μια φοροαπαλλαγή παρόμοιας κλίμακας για τους χαμηλόμισθούς.

“Ο στόχος μας είναι σαφής: να εκσυγχρονίσουμε την οικονομία προωθώντας την ανταγωνιστικότητα και βοηθώντας τις επενδύσεις καθώς και τις θέσεις εργασίας”, τονίζει ο Ολάντ στη συνέντευξη.

Ο πρόεδρος επαναλαμβάνει τις γαλλικές εκκλήσεις προς την ΕΕ και την κεντρική τράπεζά της να κάνουν περισσότερα για να ενισχύσουν την ανάπτυξη μέσω επενδύσεων και της εξασθένησης του ευρώ, για το οποίο είπε πως εξακολουθεί να είναι υπερτιμημένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίδομα ανεργίας σε περισσότερους πολίτες και πιο… εύκολα! – Διευρύνονται τα κριτήρια

Άνεργοι και στη Γερμανία οι Έλληνες! 43.513 ζουν με επιδόματα

Τον δρόμο για τη δημιουργία 1100 νέων θέσεων εργασίας ανοίγουν 200 επενδύσεις του αναπτυξιακού νόμου

Μικρή μείωση της ανεργίας στον Καναδά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Viral βίντεο με πυκνό μαύρο καπνό να έχει σκεπάσει τον ουρανό της Μόσχας - Μπαράζ ουκρανικών επιθέσεων με 7 νεκρούς
Στόχος των ουκρανικών drones ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο κέντρο logistics της Wildberries, του μεγαλύτερου ομίλου ηλεκτρονικού εμπορίου στη Ρωσία, που βρίσκεται στην περιφέρεια της Μόσχας
Ο ουρανός της Μόσχας
Ο Ντόναλντ Τραμπ τα χώνει στον Καναδά για τη μόλυνση του αέρα στις ΗΠΑ εξαιτίας των πυρκαγιών – Απειλεί με νέους δασμούς
«Καθιστούμε τον Καναδά υπεύθυνο για το γεγονός ότι δεν διαχειρίζεται σωστά τα δάση του και οι ΗΠΑ βρίσκονται αχρείαστα αντιμέτωπες με εισβολή αέρα βρομερού, μολυσμένου και επικίνδυνου για την υγεία» έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Στη φυλακή ο χρυσοχόος που πυροβόλησε και σκότωσε δύο ληστές στο Μιλάνο - «Ο Ματαρέλα απένειμε χάρη σε διακινητή που δολοφόνησε 30 ανθρώπους»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, τάχθηκε υπέρ της απονομής χάριτος ενώ ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, υπενθύμισε ότι αυτό αποτελεί αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα
Ο Mario Roggero
7