Κόσμος

Γερμανός Άσσος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου πετά για πρώτη φορά με… Spitfire! [vid]

Το όνειρό του να πετάξει με το θρυλικό καταδιωκτικό του αντιπάλου έγινε πραγματικότητα για τον 95χρονο Άσσο της Luftwaffe Ούγκο Μπροχ -απλώς με μερικές δεκαετίες καθυστέρηση.

Εντυπωσιασμένος, μόνο καλά λόγια είχε να πει για το υπέροχο Spit, όμως η πίστη του στα Messerschmitt παραμένει… ακλόνητη!

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Οι ΗΠΑ απελαύνουν ξένους που πανηγυρίζουν για το έγκλημα – «Δεν φιλοξενούμε ανθρώπους που χαίρονται με τον θάνατο Αμερικανών»
Ο υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκληση θεωρήσεων, στο πλαίσιο της ευρείας μεταναστευτικής καταστολής της δεύτερης θητείας Τραμπ
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο
1