Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ισραήλ: Πανικός στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ – Οικογένεια Αμερικανών πήρε για σουβενίρ μια οβίδα

Ισραήλ: Πανικός στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ – Οικογένεια Αμερικανών πήρε για σουβενίρ μια οβίδα

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο Νταβίντ-Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ όταν οι υπάλληλοι ανακάλυψαν μια οβίδα στις αποσκευές Αμερικανών τουριστών, η οποία δεν είχε εκραγεί και έτσι είχαν σκοπό να την πάρουν σπίτι τους ως… σουβενίρ από τις διακοπές τους στο Ισραήλ.

Όταν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ ανακάλυψαν την οβίδα, έδωσαν αμέσως διαταγή να εκκενωθεί ο χώρος ελέγχου των αποσκευών, για να μην γίνει κάποιο δυστύχημα και να απομακρυνθεί το αντικείμενο από τις αποσκευές, όπως ανέφερε η ισραηλινή υπηρεσία διαχείρισης αερολιμένων (IAA).

Αμέσως επικράτησε πανικός μεταξύ των επιβατών στην αίθουσα αναχωρήσεων. Στο παρακάτω βίντεο, που κυκλοφορεί στα social media, φαίνονται να τρέχουν πανικόβλητοι προς όλες τις κατευθύνσεις για να απομακρυνθούν από το σημείο. Μάλιστα, ένας επιβάτης τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο από τον πανικό. 

Σύμφωνα με την ΙΑΑ, την οβίδα βρήκε ένα από τα παιδιά της οικογένειας των Αμερικανών και τη μάζεψε, ενώ έκαναν περίπατο στα Υψώματα του Γκολάν, μια ζώνη που έχει προσαρτηθεί από το Ισραήλ και υπήρξε τόπος σφοδρών μαχών με τη Συρία στους πολέμους του 1967 και του 1973.

Τελικά, σύσσωμη η οικογένεια των Αμερικανών κατάφεραν να ταξιδέψουν για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις