Κόσμος

Κίνα: Μπούκαρε με το αυτοκίνητο σε ξενοδοχείο της Σαγκάης γιατί τσακώθηκε με τους υπαλλήλους

Απίστευτο περιστατικό στη Σανγκάη, όπου «τρελαμένος» πελάτης, επειδή τσακώθηκε με υπαλλήλους ξενοδοχείου, αποφάσισε να «μπουκάρει» στην είσοδο με το αυτοκίνητό του!

Όλα έγιναν την Τρίτη (10.01.2023), με τον δυσαρεστημένο πελάτη του ξενοδοχείου Central Hotel της Σανγκάης να προκαλεί χάος, αλλά ευτυχώς ότι τραυματισμούς. Και όλα αυτά γιατί τσακώθηκε με τους υπαλλήλους για τον… υπολογιστή του, τον οποίο είχε χάσει!

Βίντεο στα social media έχουν καταγράψει καρέ καρέ τα πάντα: ένα λευκό κάμπριο πέφτει στην είσοδο του ξενοδοχείου Central Hotel της Σανγκάης και μετά κάνει όπισθεν για να μπει και στην αίθουσα υποδοχής του ξενοδοχείου.

“Τρελάθηκε!”, ακούγονται να λένε οι πελάτες του ξενοδοχείου που έχουν μείνει άναυδοι, την ώρα που το αυτοκίνητο καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε σε άλλη πόρτα εξόδου του ξενοδοχείου, έχοντας όλα τα alarm αναμμένα.

https://twitter.com/Byron_Wan/status/1613011190682365952?s=20&t=9z_Jncmv3Qz5Zm8LO4LF3A

“Έχεις ιδέα τι έκανες;”, φώναζαν άνθρωποι που είδαν τη σκηνή, την ώρα που άλλοι προσπαθούσαν να βγάλουν τον οδηγό από το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 28χρονο, ονόματι Τσεν. Αυτός πιστεύεται ότι είχε λογομαχήσει με υπαλλήλους του ξενοδοχείου μετά την εξαφάνιση του laptop του κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο ξενοδοχείο.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου δήλωσε στο AFP ότι ο υπολογιστής είχε κλαπεί και στη συνέχεια βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, διευκρίνισε η αστυνομία. Ο οδηγός συνελήφθη και γίνεται έρευνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δανία: Απαγόρευση των social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών – «Απελευθερώσαμε ένα τέρας» προειδοποιεί η πρωθυπουργός
Η πρωθυπουργός της Δανίας ανακοίνωσε σχέδιο απαγόρευσης πρόσβασης στα κοινωνικά δίκτυα για παιδιά κάτω των 15 ετών ενώπιον του κοινοβουλίου της χώρας
Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέττε Φρέντερικσεν
Η Χαμάς γιορτάζει την 7η Οκτωβρίου: «Ήταν μια ιστορική απάντηση στην κατοχή του Ισραήλ» – Οι όροι της για να συμφωνήσει σε εκεχειρία
Αξιωματούχος της εξτρεμιστικής παλαιστινιακής οργάνωσης αποκάλυψε τα αιτήματα της Χαμάς για να πει «ναι» στο σχέδιο ειρήνης του Τραμπ για την Γάζα
Άνθρωπος θρηνεί φίλους που έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση της Χαμάς στο φεστιβάλ Nova
Ισραήλ: Δύο χρόνια από τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου – Live οι εκδηλώσεις μνήμης
Δύο χρόνια μετά την αιματηρή επίθεση της Χαμάς που στοίχισε τη ζωή σε περίπου 1.200 Ισραηλινούς, η χώρα αποτίει φόρο τιμής στα θύματα, ενώ οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις ξαναρχίζουν στην Αίγυπτο
Άνθρωποι συγκεντρώνονται στον χώρο του Φεστιβάλ Nova, όπου έλαβε χώρα μία από τις χειρότερες σφαγές της 7ης Οκτωβρίου 2023
4