Κόσμος

Κύπρος: Πατέρας, μάνα και οι δύο γιοι τους βίαζαν για επτά χρόνια τρία ανηψάκια τους!

Άφωνη έχει μείνει η κοινή γνώμη της Κύπρου από την πρωτοφανή αυτή υπόθεση ομαδικής σεξουαλικής κακοποίησης τριών ανηλίκων από συγγενείς και μάλιστα πρώτου βαθμού.

Τα τρία θύματα, ενήλικοι πλέον, αποφάσισαν να σπάσουν την σιωπή τους καταγγέλοντας τον απόλυτο εφιάλτη που έζησαν επί μια 7ετια.

Έχουν συλληφθεί αυτή την στιγμή ο 62χρονος πατέρας, η 64χρονη μητέρα, καθώς και οι δύο γιοι τους, 37 και 36 ετών αντιστοίχως για την υπόθεση βιασμούς, σεξουαλικής, σωματικής και ψυχικής κακοποίησης των τριών ανήλικων παιδιών, 10, 12 και 17 ετών.

Το πιο βαρύ φορτίο φέρει το ένα από τα τρία αδελφάκια, τότε 12 ετών που συγκέντρωνε τις “προτιμήσεις” στις ανώμαλες ορέξεις της συγγενικής οικογένειας. Ο πατέρας το ανάγκαζε να παρακολουθεί πορνοταινίες και εν συνεχεία ασελγούσε εις βάρος του ενώ εν συνεχεία βιαζόταν και από τους 2 γιους της οικογένειας, με την μητέρα να “παίρνει μάτι”, αλλά και να δίνει οδηγίες!

Διαβάστε για την τραγική υπόθεση στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκτόνησε γνωστός Αυστραλός αθλητικός ρεπόρτερ στο Λος Άντζελες - Έπεσε στο κενό από ταράτσα κτηρίου
Ο ίδιος ασχολούταν κυρίως με το ρεπορτάζ του τένις, ενώ φαινόταν πολύ χαρούμενος στην δουλειά του παίρνοντας συνεντεύξεις από τους κορυφαίους στο κόσμο, όπως τον Κάρλος Αλκαράθ
ρεπόρτερ
Ζελένσκι: Συμφωνήσαμε με τις ΗΠΑ σε αρκετά έγγραφα για εγγυήσεις ασφαλείας και τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
Το Κίεβο έχει ζητήσει ισχυρές εγγυήσεις από τους συμμάχους για να αποτρέψουν μία ακόμη ρωσική εισβολή έπειτα από οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι