Κόσμος

Μάχη μέχρις εσχάτων! Τραμπ εναντίον… καπέλου σημειώσατε διπλό! Ξεκαρδιστικό βίντεο

Μια καλή πράξη αποφάσισε να κάνει ο αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς τα κατάφερε... περίπου.

Όλα έγιναν κατά την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στα… πάτρια εδάφη, μετά την συμμετοχή του στην Σύνοδο των G20, στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Μια Σύνοδο στην οποία είχε την πρώτη του – διά ζώσης- συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν και στην οποία βρέθηκε… μόνος εναντίον 19, αφού όλες οι υπόλοιπες χώρες τον έβλεπαν σαν “αντίπαλο” μετά την απόφασή του να αποσύρει τις ΗΠΑ από την Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.

Τραμπ – Πούτιν εμπιστευτικό! Χάκερς, Συρία… συναυλία! “Μέσα” στην ιστορική συνάντηση

Εδώ καπέλο, εκεί καπέλο…

Ο Τραμπ επέστρεψε στις ΗΠΑ, λοιπόν και στην στρατιωτική βάση Joint Base Andrews, στο Maryland, είχε μια άτυχη στιγμή.

Το βίντεο δείχνει τον Τραμπ να κατευθύνεται προς ένα στρατιωτικό ελικόπτερο, το οποίο θα τον μετέφερε στην συνέχεια στον Λευκό Οίκο. Το ελικόπτερο ήταν έτοιμο για απογείωση κι έτσι το καπέλο ενός εκ των πεζοναυτών που στέκονταν… προσοχή για τον Πρόεδρο είχε πάει… βόλτα!

Ο Τραμπ το είδε και πριν μπει στο ελικόπτερο αμέσως το σήκωσε και το έβαλε ξανά στο κεφάλι του πεζοναύτη, θέλοντας να κάνει την καλή πράξη της ημέρας.

Είπαμε όμως: Το ελικόπτερο ήταν έτοιμο για απογείωση, συνεπώς η προσπάθεια του Τραμπ κρίθηκε… ανεπαρκής, αφού το καπέλο πήγε ξανά… βόλτα και κάπου εκεί ο αμερικανός Πρόεδρος εγκατέλειψε τις προσπάθειες και επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο…

Δείτε τα βίντεο

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η γαλλική Βουλή «φρέναρε» τον φόρο Ζικμάν για τους πλούσιους με περιουσία άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ – Οργισμένη η αριστερή αντιπολίτευση
Ο πρωθυπουργός Λεκορνί εξαρτάται από τη στήριξη των Σοσιαλιστών για να περάσει τον προϋπολογισμό και να ξεπεράσει τον «σκόπελο» μίας ενδεχόμενης πρότασης μομφής
Βουλευτές της γαλλικής Αριστεράς ψηφίζουν για το σχέδιο νόμου για τον προϋπολογισμό του 2026
Ο πρώην σύζυγος της Στεφανί του Μονακό μιλά για «στημένο» ροζ σκάνδαλο – «Μου έριξαν ουσίες στο ποτό και με φωτογράφισαν με γυμνό μοντέλο»
«Για μένα, ήταν σημαντικό η δικαιοσύνη να πει: ναι, έπεσες σε παγίδα. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν πιστεύοντας ότι ο πατέρας τους ήταν απλώς ο άντρας που απάτησε τη μητέρα τους»
Ο Ντανιέλ Ντικριέ και η Στεφανί του Μονακό