Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μέση Ανατολή: «Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που δε με βίασε» περιγράφει η Μία Σερ που κρατήθηκε από άνδρες της Χαμάς

Μέση Ανατολή: «Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που δε με βίασε» περιγράφει η Μία Σερ που κρατήθηκε από άνδρες της Χαμάς

Η Γαλλο – ισραηλινή Μία Σεμ, στα 21 χρόνια της, βρέθηκε από ένα μουσικό φεστιβάλ, στα χέρια ανδρών της Χαμάς με τη ζωή της και τη σωματική της ακεραιότητα να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. Τώρα, μετά την απελευθέρωσή της, περιγράφει το πώς γλίτωσε και τον βιασμό

54 ημέρες κρατήθηκε η Μία Σεμ από άνδρες της Χαμάς η tattoo artist και όπως περιέγραψε η ίδια για τον έναν από τους απαγωγείς της: «Η σύζυγός του ήταν έξω από το δωμάτιο με τα παιδιά. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που δεν με βίασε».

Περιγράφοντας τις ημέρες της κράτησής της, η ίδια αποκάλυψε ότι την κρατούσαν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και την παρακολουθούσαν συνεχώς όσο βρισκόταν στη Γάζα. Οι απαγωγείς της, την άφηναν νηστική και την κορόιδευαν.

«Ήμουν κλεισμένη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, δεν μου επιτρεπόταν να μιλήσω, δεν επιτρεπόταν να με δουν, να με ακούσουν, κρυβόμουν» είπε η Σεμ στο ισραηλινό κανάλι 13.

«Υπάρχει ένας τρομοκράτης που σε παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο, σε κοιτάζει, σε βιάζει με τα μάτια του. Υπάρχει ο φόβος ότι θα σε βιάσουν, υπάρχει φόβος ότι θα πεθάνεις»… «Η σύζυγός του μισούσε το γεγονός ότι αυτός και εγώ ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Νιώθεις ότι θέλεις μια αγκαλιά, ξέρεις, γυναίκα με γυναίκα. Αλλά ήταν τόσο κακιά, είχε τόσο κακά μάτια».

Η Σεμ είχε δεχθεί και πυροβολισμό στο χέρι κατά τη διάρκεια της αρπαγής της από το μουσικό φεστιβάλ. Η ίδια διευκρίνισε στη συνέχεια, ότι είχε προσπαθήσει να διαφύγει αλλά… «Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρω σε κλάσματα δευτερολέπτου αν έπρεπε να μείνω εκεί και να καώ ή να πάω μαζί του». Μετά την αρπαγή της, την πήγαν σε ένα σπίτι Παλαιστινίων όπου και παρέμεινε αιχμάλωτη…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις