Κόσμος

Μπόρις Τζόνσον: Ο βρετανικός στρατός δεν θα πολεμήσει τους Ρώσους στην Ουκρανία

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ξεκαθάρισε πως βρετανικά στρατεύματα δεν θα πολεμήσουν ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία.

Παράλληλα είπε πως οι πρόσφατες ενισχύσεις που έστειλε το Λονδίνο ήταν εντός των συνόρων των μελών του ΝΑΤΟ.

«Αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερα από αμυντικά μέτρα, τα οποία αποτελούν την ουσία του ΝΑΤΟ για περισσότερα από 70 χρόνια», είπε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Εσθονία όπου η Βρετανία έχει αναπτύξει περισσότερα στρατεύματα.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, σε αυτό το σημείο, δεν θα πολεμήσουμε ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία και οι ενισχύσεις μας όπως αυτές οι ενισχύσεις εδώ στην Τάπα, βρίσκονται σταθερά εντός των συνόρων των μελών του ΝΑΤΟ και είναι θεμελιώδες να κάνουμε το σωστό πράγμα», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκτός νόμου ο ακροδεξιός σύλλογος «Βασίλειο της Γερμανίας» - Χειροπέδες στον «βασιλιά» και έφοδοι στα ακίνητά τους
Ο 59χρονος αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση για σωματική βλάβη ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί και σε υποθέσεις υπεξαίρεσης και τραπεζικής απάτης
Αστυνομικοί στη Γερμανία
Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη της Λιβύης - «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες
Οι συγκρούσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται σε νότιους τομείς της πόλης, ξέσπασαν ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες της Τρίπολης και αντίπαλες από τη Μισράτα, μεγάλη πόλη και λιμένα περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας
Σφοδρές συγκρούσεις στην Λιβύη