Κόσμος

Ο πρίγκιπας Χάρι πιάνει δουλειά σε μια start-up εταιρεία

Ο νέος τρόπος ζωής που επέλεξε να κάνει μακριά από το παλάτι και τα παλιά του καθήκοντα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, έφερε και… νέα καριέρα για τον πρίγκιπα Χάρι

Έπιασε δουλειά ως υπάλληλος της εταιρείας BetterUp. Πρόκειται για μία start up εταιρεία, στην Σίλικον Βάλεϊ, στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που ασχολείται με την ψυχική υγεία και μέσω προσωπικών συμβούλων, βοηθάει τους ανθρώπους να βρουν το νόημα της ζωής σύμφωνα με την περιγραφή στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Click4More: Μέγκαν Μαρκλ: Νέο σκάνδαλο με βρετανική ταμπλόιντ – Ντετέκτιβ σκάλισε το παρελθόν της με παράνομες μεθόδους
 

Συνεργάζεται με άλλες εταιρείες για να εντοπίσει υπαλλήλους που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την καθοδήγηση της “Beytter Up” και τους δίνει «μια εξατομικευμένη πορεία προς την ανάπτυξη»,.

Σε ερώτηση για τη νέα του δουλειά, ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να βοηθήσει στο να αλλάξουν οι άνθρωποι και να αποκτήσουν για μια καλύτερη ζωή, μέσα από την προσωπική ανάπτυξη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή, η αμοιβή του από την εταιρεία για τις υπηρεσίες του…

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
15
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS