Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Βασιλιάς Κάρολος διαβάζει συγκινημένος ευχετήριες κάρτες – Οργιάζουν οι φήμες για «επιθετικό» καρκίνο

Ο Βασιλιάς Κάρολος διαβάζει συγκινημένος ευχετήριες κάρτες – Οργιάζουν οι φήμες για «επιθετικό» καρκίνο
Reuters

Το Μπάκιγχαμ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τον βασιλιά Κάρολο να διαβάζει συγκινημένος κάρτες που του έχει στείλει ο κόσμος για περαστικά, μετά τη διάγνωσή του για καρκίνο. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του κόσμου πληροφορίες ότι η κατάσταση της υγείας του 75χρονου μονάρχη της Μεγάλης Βρετανίας είναι «αρκετά πιο σοβαρή».

Ο βασιλιάς Κάρολος διαβάζει τις κάρτες που του έχει στείλει απλός κόσμος, με ευχές να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον καρκίνο.

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η διάγνωση, πριν από δύο εβδομάδες, ο Βρετανός μονάρχης έχει λάβει πάνω από 7 χιλιάδες κάρτες.

Είναι γράμματα από απλούς πολίτες. Οι περισσότεροι του εύχονται περαστικά. Άλλοι του γράφουν πως ανησυχούν και εύχονται να είναι καλά.

Οι περισσότερες κάρτες είναι από μικρά παιδιά. Όπως αυτή που διαβάζει γελώντας.

Δείχνει ένα σκύλο και γράφει «τουλάχιστον δεν πρέπει να φοράς κολάρο».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

 Τις εικόνες αυτές έδωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Κι έρχονται ενώ οι φήμες μέσω των ΜΜΕ για την κατάσταση της υγείας του οργιάζουν.

«Αρκετά πιο σοβαρή» η κατάσταση υγείας του βασιλιά Καρόλου

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ώρες, ο ειδικός στο βασιλικό ρεπορτάζ, Tom Quinn, είπε στη «Mirror», πως οι γιατροί πίστευαν πως ο καρκίνος δεν ήταν τόσο επιθετικός ωστόσο διαψεύστηκαν.

Όπως λέει, η κατάσταση του βασιλιά είναι «αρκετά πιο σοβαρή» από όσο πίστευαν αρχικά οι γιατροί. Μάλιστα, ίσως ξεκινήσουν νωρίτερα από το προβλεπόμενο οι διαδικασίες διαδοχής του.

«Προφανώς τον βλέπουν οι ειδικοί. Κάνουν ό,τι είναι να κάνουν. Πιστεύω πως σε κάποια φάση, ανάλογα και με το πώς θα πηγαίνει και το πόσο εμφανές είναι, ίσως θελήσουν να καθησυχάσουν το κοινό για την πρόοδο που θα υπάρξει».

Παρακολουθήστε και σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις