Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Οι τελευταίες στιγμές της Χαλίνα Χάτσινς μετά τον πυροβολισμό της από τον Άλεκ Μπάλντουιν

Οι τελευταίες στιγμές της Χαλίνα Χάτσινς μετά τον πυροβολισμό της από τον Άλεκ Μπάλντουιν

Σοκάρουν τα πλάνα που έρχονται στο φως από το τραγικό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust» όπου η 42χρονη κινηματογραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς έχασε τη ζωή της μετά από πυροβολισμό από τον Αλεκ Μπάλντουιν.

Η Χαλίνα στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail βρίσκεται στο έδαφος με τους διασώστες να προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή και τα υπόλοιπα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου να μην μπορούν να πιστέψουν τι έχει γίνει.

Διασώστες παλεύουν να την βοηθήσουν και μάλιστα ακούγονται να φωνάζουν «Χαλίνα, μείνε μαζί μας». Η ίδια φαίνεται να μην έχει τις αισθήσεις της και δεν μπορεί να μιλήσει.

Η Χαλίνα Χάτσινς πυροβολήθηκε κατά λάθος στη δεξιά μασχάλη από τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Άλεκ Μπάλντουιν και έχασε τη ζωή της.

H Daily Mail  σε άλλο βίντεο διακρίνονται τεχνικοί και ηθοποιοί  ανάμεσά τους και ο Άλεκ Μπάλντουιν να ρωτούν για την κατάσταση της υγείας της. Όταν ο Άλεκ ρώτησε πώς τα πηγαίνει, διασώστες του απάντησαν ότι τα πράγματα είναι «λίγο πιο άγρια» από όσο θα ήθελαν.

Να σημειωθεί ότι τα πλάνα από τις τελευταίες στιγμές της 42χρονης κατέγραψε κάμερα σώματος και τα έδωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό ως μέρος αποδεικτικών στοιχείων για το περιστατικό που σημειώθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2021.

Παράλληλα βίντεο με τον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν να εξασκείται με το όπλο του στα γυρίσματα της ταινίας Rust έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Σάντα Φε. Στο βίντεο διακρίνεται ο Μπάλντουιν ντυμένος καουμπόι κατά τη διάρκεια της πρόβας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις