Κόσμος

Ουρουγουάη: Η πολεμική αεροπορία διερευνά φωτεινά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό

Η πολεμική αεροπορία της Ουρουγουάης ανακοίνωσε χθες (12.02.2023) ότι διερευνά την εμφάνιση ύποπτων φώτων που αναβοσβήνουν στον ουρανό, τα οποία ήταν επίσης ορατά από τη γειτονική Αργεντινή.

«Δεδομένων των καταγγελιών που ελήφθησαν σχετικά με τη θέαση φώτων που αναβοσβήνουν στον ουρανό στο Termas de Almiron, τμήμα του Paysandu, διατάχθηκε η επέμβαση της CRIDOVNI (Επιτροπή για την υποδοχή και τη διερεύνηση καταγγελιών αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων)», δήλωσε η πολεμική αεροπορία της Ουρουγουάης. 

Οι ερευνητές του CRIDOVNI θα εργαστούν για τη συλλογή πληροφοριών στην περιοχή και θα ανακρίνουν μάρτυρες, αναφέρεται στη δήλωση. 

Τα περίεργα φώτα που αναβοσβήνουν εντοπίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ στο Termas de Almiron, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι τα φώτα φάνηκαν επίσης στη βορειοανατολική επαρχία Entre Rios της Αργεντινής.

Η ανακοίνωση:

Βίντεο: 

https://twitter.com/OsintTV/status/1624845073132269569

https://twitter.com/OscarGomez369/status/1624855950875041792

https://twitter.com/delpynews/status/1624762748004630528

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν σε άμεση κατάπαυση του πυρός - «Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» λέει ο Ντόναλντ Τραμπ
«Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος για την αποκλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν
Άνδρας σε χαλάσματα κτιρίου που καταστράφηκε από πακιστανική επίθεση στο ινδικό Κασμίρ 6