Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Βρετανία προειδοποιεί – «Όποιο ρωσικό αεροσκάφος μπει στον εναέριο χώρο μας θα κατάσχεται»

Ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας, ο Γκραντ Σαπς, διεμήνυσε χθες ότι οποιοδήποτε ρωσικό αεροσκάφος εισέρχεται στον εναέριο χώρο του Ηνωμένου Βασιλείου θα θεωρείται πλέον πως διαπράττει «ποινικό αδίκημα», λόγω της εισβολής στην Ουκρανία. 

«Έκανα ποινικό αδίκημα οποιοδήποτε ρωσικό αεροσκάφος να εισέρχεται στον εναέριο χώρο του ΗΒ και τώρα η κυβέρνηση της αυτής μεγαλειότητος θα μπορεί να συλλαμβάνει τα αεροπλάνα αυτά», ανέφερε ο υπουργός μέσω Twitter.

Ο πόλεμος συνεχίζεται, με τη Ρωσία να ετοιμάζεται για τη μεγάλη επίθεση στο Κίεβο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμερικανός βετεράνος πιλότος αποκαλύπτει πως επιβιώνεις αν πέσει το αεροσκάφος σου: «Να κρυφτείς, να βρεις νερό»
Έχοντας εμπειρία από εμπόλεμες ζώνες, όπως στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, ο ταξίαρχος ε.α. είχε εκπαιδευτεί για το πώς να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση
Μαχητικό F-15