Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Anonymous χάκαραν το Κρεμλίνο και απειλούν με «αποκαλύψεις των μυστικών της Ρωσίας»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Anonymous χάκαραν το Κρεμλίνο και απειλούν με «αποκαλύψεις των μυστικών της Ρωσίας»

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν και απέκτησαν πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας του Κρεμλίνου στη Ρωσία και απειλούν ότι «θα αποκαλύψουν όλα τα μυστικά της» για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία εδώ και 43 ημέρες.

Σε ανάρτηση στο Twitter, οι Anonymous διαρρέουν πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του Κρεμλίνου, γράφοντας ότι «δεν θα σταματήσουμε μέχρι να αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά σας. Δεν θα μπορέσετε να μας σταματήσετε. Τώρα είμαστε μέσα στο κάστρο».

Η νέα επίθεση της συλλογικότητας των χάκερ αποδίδεται σε ένα παρακλάδι της, η οποία έχει όνομα στο Twitter @Thblckrbbtworld και κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο κλειστό εσωτερικό κύκλωμα του Κρεμλίνου.

Η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει ακόμη επαληθευτεί από ανεξάρτητους ειδικούς, αλλά έχει ήδη προβληθεί πάνω από 300.000 φορές στο Twitter και αποτελεί ακόμα μία επίθεση των Anonymous κατά της Ρωσίας, μετά την εισβολή της στην Ουκρανία πριν από 43 ημέρες.

https://twitter.com/YourAnonTV/status/1511656225687154688

 

Οι Anonymous έχουν δηλώσει πως έχουν χακάρει την ιστοσελίδα της FSB, τα ρωσικά ΜΜΕ και προέβαλαν εικόνες από τον πόλεμο στην Ουκρανία ενώ έχουν βγάλει και «στη φόρα» 360.000 έγγραφα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Είχαν κάνει μεγάλη αίσθηση και με την αποκάλυψή τους για σχέδιο δολοφονίας του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις