Κυριακή, 21 Απρ.
20oC Αθήνα

Συναγερμός στο Νιου Τζέρσεϊ λόγω Τραμπ: Χωρίς μάσκες σε προεκλογική εκδήλωση

Συναγερμός στο Νιου Τζέρσεϊ λόγω Τραμπ: Χωρίς μάσκες σε προεκλογική εκδήλωση

Συναγερμός έχει σημάνει και στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη Πέμπτη (01.10.2020), μόλις μερικές ώρες πριν γίνει γνωστό ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ταξιδέψει στο Νιου Τζέρσεϊ για να δώσει το παρών σε έρανο για την προεκλογική του εκστρατεία. Ήδη εκείνη την ημέρα, στον Λευκό Οίκο γνώριζαν ότι η Χόουπ Χικς είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

Click4more Αγωνία για την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ – «Είναι κατατρομοκρατημένος» – Θα μείνει για ημέρες στο νοσοκομείο

Κατά την παραμονή του στο Νιου Τζέρσεϊ, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε βρεθεί σε τρεις εκδηλώσεις, σε μια συζήτηση σε κλειστό χώρο, σε δεξίωση VIP σε κλειστό χώρο και σε μια δεξίωση σε ανοιχτό χώρο, σύμφωνα με το CNN.

Καλεσμένοι σε μια από τις εκδηλώσεις ταξίδεψαν από το Τέξας για να συμμετάσχουν. Υποστήριξαν ότι είχαν υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό πριν φτάσουν στη δεξίωση για τους VIP, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έβγαλαν φωτογραφίες με τον Ντόναλντ Τραμπ, συζήτησαν για λιγότερο από ένα λεπτό μαζί του. Δεν φορούσαν μάσκες αλλά, υποστηρίξαν, ότι είχαν σχεδόν δυο μέτρα απόσταση.

Click4more Ντόναλντ Τραμπ: Σχεδόν… όλοι οι άνθρωποι του προέδρου θετικοί στον κορονοϊό!

Τόσο στην πρώτη εκδήλωση, που έγινε σε κλειστό χώρο με τη συμμετοχή 18 ατόμων, μεγάλους χορηγούς του Τραμπ όσο και στην τρίτη που έγινε σε ανοιχτό χώρο, κανείς δεν φορούσε μάσκα αλλά τα τραπέζια ήταν σε μεγάλη απόσταση το ένα από το άλλο.

Στην εκδήλωση που έγινε σε ανοιχτό χώρο, ο Ντόναλντ Τραμπ στεκόταν σε ένα pondium, μακριά από τους συμμετέχοντες και απαντούσε σε ερωτήσεις.

Πηγή: CNN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις