Κόσμος

«Το Λονδίνο θα βομβαρδιστεί πρώτο αν γίνει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος» δηλώνει στενός σύμμαχος του Πούτιν

«Το Λονδίνο θα είναι η πρώτη πόλη που θα βομβαρδιστεί σε περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου» δήλωσε στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μιλώντας στο Channel 1 της Ρωσίας, ο Andrey Gurulyov, πολιτικός της Κρατικής Δούμας, είπε ότι το Λονδίνο θα είναι η πρώτη πόλη που θα βομβαρδιστεί εάν ο «αποκλεισμός» του Καλίνινγκραντ οδηγούσε σε 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Θα καταστρέψουμε ολόκληρη την ομάδα των διαστημικών δορυφόρων του εχθρού κατά την πρώτη αεροπορική επιχείρηση», είπε και πρόσθεσε ότι «κανείς δεν θα νοιαστεί αν είναι Αμερικανοί ή Βρετανοί, θα τους βλέπουμε όλους ως μέλη του ΝΑΤΟ.

«Δεύτερον, θα μετριάσουμε ολόκληρο το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, παντού και 100% και τρίτον, σίγουρα δεν θα ξεκινήσουμε από τη Βαρσοβία, το Παρίσι ή το Βερολίνο. Το πρώτο που θα χτυπηθεί θα είναι το Λονδίνο», πρόσθεσε ο Gurulyov επειδή «είναι ξεκάθαρο ότι η απειλή για τον κόσμο προέρχεται από τους Αγγλοσάξονες».

Με πληροφορίες από Sky News

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε τεντωμένο σχοινί η Μέση Ανατολή: Δεν τελειώνει ο πόλεμος λέει ο Νετανιάχου ενώ το Ιράν ορίζει αντικαταστάτη του Λαριτζανί και απειλεί με «πλήρη καταστροφή»
Την ίδια ώρα, συνεχίζεται το ράλι στις τιμές του πετρελαίου αλλά και τα πολεμικά χτυπήματα, με το Ιράν να βομβαρδίζει τη Χάιφα και να βάζει στόχο αμερικανικό μαχητικό F-35 - «Ο πόλεμος έχει μπει σε νέα φάση» σχολιάζουν αναλυτές
Τραμπ, Νετανιάχου
Το Ιράν όρισε διάδοχο του Αλί Λαριτζανί τον Χοσεΐν Νεγκάν: Πρόκειται για τον «εγκέφαλο» πίσω από τη σφαγή 241 Αμερικανών
Οι ΗΠΑ του επέβαλαν κυρώσεις το 2019 για την φερόμενη συμμετοχή του στη βομβιστική επίθεση του Οκτωβρίου 1983 εναντίον των βάσεων των πολυεθνικών δυνάμεων στη Βηρυτό
Hossein Dehghan 5