Κόσμος

«Βόμβα» στη δίκη του Τζόνι Ντεπ! «Η Άμπερ Χερντ μου «έκλεψε» την ιστορία βιασμού»

Η πρώην βοηθός της Άμπερ Χερντ, πρώην συζύγου του Τζόνι Ντεπ τον οποίο κατηγορεί για βιαιοπραγίες, υποστήριξε σήμερα ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός της «έκλεψε» τη δική της ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης, στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun στο Λονδίνο.

Κληθείσα να καταθέσει στην δίκη για την υπόθεση Τζόνι Ντεπ – The Sun μέσω τηλεδιάσκεψης από το Λος Άντζελες, η Κέιτ Τζέιμς κατακεραύνωσε την 34χρονη ηθοποιό για την οποία εργαζόταν από το 2012 έως το 2015.

Σε ερώτηση που της έθεσε η δικηγόρος της εκδοτικής εταιρείας της Sun, NGN, η οποία αμφισβήτησε την εγκυρότητα της μαρτυρίας της, εκείνη απάντησε: «Είμαι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Για αυτόν τον λόγο βρίσκομαι εδώ».

Click4more: Τζόνι Ντεπ: “Καίνε” την Άμπερ Χερντ οι σωματοφύλακες του διάσημου σταρ (pics, video)

Απαντώντας λίγο μετά στον δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ, η Κέιτ Τζέιμς κατηγόρησε την Χερντ ότι της «έκλεψε» την ιστορία της. Επιβεβαίωσε τη γραπτή της κατάθεση όπου λέει πως ανακάλυψε ότι η Άμπερ Χερντ χρησιμοποίησε τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί για να φτιάξει «τη δική της ιστορία προς όφελός της».

Η Άμπερ Χερντ, «πιθανόν το λιγότερο γνωστό πρόσωπο στο Χόλιγουντ», για το οποίο εργάστηκε, είχε επίσης την τάση να πίνει και της έστελνε ακατάληπτα ή προσβλητικά μηνύματα μέσα στη νύχτα.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός αναμένεται να καταθέσει την Παρασκευή, ενώ αύριο Πέμπτη, αναμένεται να κατάθεσει, μέσω τηλεδιάσκεψης, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Βανέσα Παραντί, που ήταν ζευγάρι με τον Ντεπ για 14 χρόνια. Στη γραπτή κατάθεσή της η ίδια περιγράφει τον ηθοποιό ως έναν «ευγενικό, περιποιητικό, γενναιόδωρο και καθόλου βίαιο άνδρα και πατέρα».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Την «όρεξη» του Τραμπ για τη Γροιλανδία θέλουν να κόψουν Γερμανία και Βρετανία στέλνοντας δυνάμεις του ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει στις 9 Ιανουαρίου πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μελλοντική κατάληψή της από τη Ρωσία ή την Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει σταθερά στο στόχαστρό του τη Γροιλανδία
Η Κούβα απαντά στις απειλές Τραμπ: «Έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος»
«Η Κούβα είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο έθνος. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε», ξεκαθαρίζει ο Κουβανός πρόεδρος, Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ
Η σημαία της Κούβας
Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες στο Ιράν: Το Ισραήλ «παρακολουθεί στενά» την ώρα που ετοιμάζει επίθεση εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο
Πάνω από 500 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν - Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες είναι «εσωτερική υπόθεση του Ιράν», αλλά «θα είναι εξοπλισμένος για να ανταποκριθεί με δύναμη, αν χρειαστεί»
Γυναίκα σε διαμαρτυρία υπέρ του Ιράν