Κόσμος

Χριστόφιας: Στον αέρα το ρωσικό δάνειο

Ανοικτό είναι ακόμα το θέμα του δανείου από τη Ρωσία, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ωστόσο, επισήμανε, ότι και αυτό να εξασφαλιστεί τελικά, ενδέχεται να μην επαρκεί το ποσό για κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, σε ομιλία σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του η Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου, ο Πρόεδρος Χριστόφιας τόνισε ότι η Κύπρος ήταν υποχρεωμένη να προσφύγει στον Μηχανισμό Στήριξης, λόγω της ανάγκης για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Δεν έχω, είπε, «την έγνοια του τραπεζικού κεφαλαίου, αλλά την έγνοια του κόσμου, που κατέθεσε τις οικονομίες του στις τράπεζες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέτρα λιτότητας τώρα και στο Ισραήλ

«Θα σώσουμε το ευρώ», αλλά ούτε λέξη για Ελλάδα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν μετά από 74 χρόνια συντρίμμια του αεροπλάνου της Pan Am που είχε συντριβεί το 1952 στον Ατλαντικό
Λίγο μετά την απογείωσή του τέθηκαν εκτός λειτουργίας οι δύο κινητήρες της δεξιάς πλευράς και το αεροσκάφος συνετρίβη στον ωκεανό λίγα λεπτά αργότερα, 52 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
αεροπλάνο
Με 21 χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι δολοφονήθηκε η Αν Γουίτικαμ στη Βρετανία - Ο κατηγορούμενος της έκλεψε το πορτοφόλι και εξαφανίστηκε
Τα πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας δείχνουν τον 28χρονο να μπαίνει στο σπίτι της πρώην υπουργού και να την ρωτάει: «Δεν φαντάζομαι να έχεις τραπεζικές κάρτες και ταυτότητα;»
Αν Γουίτικαμ