Κόσμος

Ζελένσκι: Η Ουκρανία δεν είναι έτοιμη να παραδώσει την ελευθερία της στον γ@@@ένο τρομοκράτη Πούτιν

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι χρησιμοποίηση σκληρή γλώσσα εναντίον του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνέντευξή του στο Meet the Press του NBC News.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν δίστασε να εξαπολύσει ύβρεις κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν, χαρακτηρίζοντας τον «γ@@@ένο τρομοκράτη.

«Οι Ουκρανοί δεν είναι έτοιμοι να παραδώσουν την ελευθερία τους στον «γ@@@ένο τρομοκράτη Βλαντιμίρ Πούτιν. Δεν είμαι έτοιμος να μιλήσω με τους τρομοκράτες, επειδή ο λόγος τους δεν σημαίνει απολύτως τίποτα», είπε χαρακτηριστικά, και παράλληλα αναφέρθηκε στο πώς έχει αλλάξει ο πόλεμος μετά από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.     

«Μετά την Ουκρανία η Ρωσία θα επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ. Αν νικηθούμε εμείς, θα υπάρχουν ολοένα και περισσότερες Ουκρανίες και περιπτώσεις όπως αυτά που συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή. Θα δώσουμε ευκαιρία στην τυραννία», ανέφερε σε άλλο σημείο ενώ κατηγόρησε τη Ρωσία πως «δεν την ενδιαφέρει πόσο παιδιά σκοτώνονται στη Μέση Ανατολή, αλλά το μόνο που θέλει είναι να διχάσει τον κόσμο», συμπλήρωσε ο ίδιος. 

Ολόκληρη η συνέντευξή του: 

Όταν ερωτήθηκε εάν νιώθει ποτέ του ηττημένος, ο πρόεδρος της Ουκρανία απάντησε: 

«Έχω πολλή δύναμη. Αλλά ακόμα κι αν νιώθουμε δυνατοί και έχουμε πολλή ενέργεια, αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε να πολεμάμε σε όλη μας τη ζωή, γιατί το κόστος είναι μεγάλο, γιατί ο πόλεμος παίρνει τα καλύτερα στοιχεία από εμάς, τους καλύτερους ήρωες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Αλλά δεν είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την ελευθερία μας σε αυτόν τον γα@@@ένο τρομοκράτη, τον Πούτιν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αργία 139 εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ: Κατηγορούνται πως επέκριναν τις πολιτικές Τραμπ
«Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος έχει πολιτική μηδενικής ανοχής για γραφειοκράτες καριέρας που παρανόμως υπονομεύουν και σαμποτάρουν την ατζέντα της κυβέρνησης»
Ντόναλντ Τραμπ
Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Ποκρόφσκ και Ντονέτσκ στην Ουκρανία
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Ντόνετσκ, είπε ότι στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones και ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν κατοικημένες περιοχές
Ουκρανία
Δύο νεκροί από τις φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία - Μία οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για «δεκάδες εμπρησμούς»
Πυρκαγιές ξέσπασαν και στην Αττάλεια και σε δασικές εκτάσεις κοντά στην Κωνσταντινούπολη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πολλά από αυτά τα μέτωπα
Φωτιές στην Τουρκία