Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Kanye West: Πετάει στα σύννεφα στο μουσικό βίντεο του τραγουδιού του «24»

Κάνιε Γουέστ

Ο Kanye West κυκλοφόρησε μουσικό βίντεο για το τραγούδι του «24», που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ του «DONDA».

Σε σκηνοθεσία του Νικ Νάιτ, το βίντεο του Kanye West ξεκινά με πλάνα από το δεύτερο πάρτι ακρόασης του άλμπουμ, που διοργάνωσε ο διάσημος ράπερ στην Ατλάντα, στο Mercedes Benz Stadium – όπου ανυψώθηκε προς την οροφή του σταδίου – προτού αρχίσει να πετά στα σύννεφα.

Τα οπτικά εφέ του «24» στην πραγματικότητα οδηγούν τη συμβολική ανάβαση του Kanye ένα βήμα παραπέρα και τον εμφανίζουν να αιωρείται μέσα στα σύννεφα που δημιουργήθηκαν από υπολογιστή.

Το νέο μουσικό βίντεο κυκλοφορεί μετά από το κλιπ του τραγουδιού «Come To Life» στο οποίο έχουν συμπεριληφθεί στιγμιότυπα από το πάρτι ακρόασης στο Σικάγο, στο Soldier Stadium μεταξύ άλλων, εκείνο του αυτοπυρπολισμού του και η εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν, πρώην συζύγου του, με νυφικό από την πρώτη συλλογή couture του Gvasalia για τον Balenciaga.

Το άλμπουμ «DONDA» είναι αφιερωμένο στην εκλιπούσα μητέρα του Αμερικανού ράπερ και επιχειρηματία, Ντόντα Γουέστ ακαδημαϊκό που είχε κυρίαρχη θέση στη ζωή του όχι μόνο ως φύλακας αλλά και σύμβουλος μουσικής.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα μετά από συνεχείς καθυστερήσεις.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις