Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Απόστολος Γκλέτσος για τη Μιμή Ντενίση: Την μιμούμουν συνέχεια, έβαλε να με πετάξουν έξω από το γύρισμα

Απόστολος Γκλέτσος για τη Μιμή Ντενίση: Την μιμούμουν συνέχεια, έβαλε να με πετάξουν έξω από το γύρισμα

Ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!», και αναφέρθηκε στον Σταμάτη Φασουλη ως εκείνον που τον μύησε στην κωμωδία, αλλά και για τη συμμετοχή του στη σειρά «Τμήμα Ηθών» την επόμενη σεζόν.

«Στην κωμωδία με δίδαξε στο θέατρο ο μεγαλύτερος δάσκαλος, ο Σταμάτης Φασουλής. Είναι δίκαιος δάσκαλος», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι δεν έχει απατήσει ποτέ και στη συνέχεια αποκάλυψε διάφορα άγνωστα περιστατικά με την Βάνα Μπάρμπα και την Μιμή Ντενίση.

«Η Βάνα Μπάρμπα είχε πει για τη σχέση μας “μην πείτε πως σας το είπα εγώ”. Εντάξει… είναι ωραίος τύπος η Βάνα.

Θυμάμαι είχαμε γύρισμα για το “Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα”, το όρντινο ήταν στις 10.00 και ήρθε 12.00. Εκείνη την ημέρα η Βάνα πετούσε για Ιταλία. Ξεκινάμε το γύρισμα και η Βάνα βαριόταν. Βάζει τη βοηθό της να πάρει ένα τηλέφωνο και μετά μιλούσε και η ίδια. Λέει στο σκηνοθέτη “πρέπει να φύγω, τελικά δεν πετάω στις 19.00, αλλά στις 17.00″».

«Η Μιμή Ντενίση εκνευρίζεται όταν τη μιμούμαι. Κάναμε γύρισμα για το “Κάποιος να τη φυλάει” και την μιμούμουν συνέχεια. Έβαλε να με πετάξουν έξω από το γύρισμα», συμπλήρωσε.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις του, ενώ αποκάλυψε ποιο ήταν το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν πει για εκείνον.

«Ήταν βλακεία όταν είπα ότι “ήμουν ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τσάμπα και βερεσέ”. Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα απ’ όσα έχω πει. Πολλά απ’ όσα έχω πει δεν ήταν αυθόρμητα, υπήρχε λόγος τη στιγμή που ειπώθηκαν».

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν η περίπτωση με τα ναρκωτικά. Ξεκίνησαν να λένε ότι ήμουν μπλεγμένος με καρτέλ, μετά είπαν ότι είμαι χρήστης και φυσικά τίποτα από αυτά δεν υπήρξε ποτέ και πουθενά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις