Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ενθουσιασμένη η Κιμ Καρντάσιαν με Έρλινγκ Χάαλαντ: «Έπαθα πανικό όταν τον συνάντησα»

Ενθουσιασμένη η Κιμ Καρντάσιαν με Έρλινγκ Χάαλαντ: «Έπαθα πανικό όταν τον συνάντησα»
Reuters

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε πως είχε συμπεριφορά… θαυμάστριας (!), όταν συνάντησε τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι,

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει γίνει ποδοσφαιρόφιλη, καθώς έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες στα γήπεδα της Ευρώπης, λόγω της αγάπης που έχει ο γιος της για το άθλημα.

Μάλιστα, η Αμερικανίδα influencer δεν έχει μείνει μόνο στο να παρακολουθεί αγώνες (σ.σ ήταν και στο ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι) αφού «στρατολόγησε» πρόσφατα τον Νεϊμάρ προκειμένου να ποζάρει για την νέα της μάρκα εσωρούχων.

Χθες (15/11), πάντως, συνυπήρξε με τον Ερλινγκ Χάαλαντ. Οι δύο πρεσβευτές του brand Dolce & Gabbana, πόζαραν μαζί για μια φωτογραφία και όπως εκμυστηρεύθηκε η Κιμ Καρντάσιαν –μιλώντας στο «GQ Sports» αισθάνθηκε ιδιαίτερα δίπλα στον “αστέρα” της Μάντσεστερ Σίτι.

«Ήμουν στην Ιταλία και είδα τον Ερλινγκ Χάαλαντ. Έπαθα… πανικό γιατί ξέρω ότι ο γιος μου θα ήταν τόσο ενθουσιασμένος, γιατί λατρεύει το ποδόσφαιρο», αποκάλυψε η Καρντάσιαν και πρόσθεσε: «Του έκανα κλήση μέσω FaceTime και του είπα: «Δεν μπορείς να φαντασθείς ποιόν συνάντησα»…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ Sports (@gqsports)

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις