Lifestyle

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέο τραγούδι σε συνεργασία – έκπληξη με τον Έλτον Τζον

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Έλτον Τζον ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιστρέφουν στη μουσική σκηνή με το «Hold Me Closer». Ένα νέο τραγούδι που θα προκύψει από μια αναπάντεχη συνεργασία και ένα παλιό χιτ του 1971.

Το νέο τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Έλτον Τζον αποτελεί μία διασκευή της τεράστιας επιτυχίας του Βρετανού σταρ του 1971, «Tiny Dancer» από το άλμπουμ «Madman Across the Water». Το τραγούδι έφτασε στο Νο. 41 του Billboard Hot 100. 

Η πρώτη επιβεβαίωση ήρθε όταν ο διάσημος τραγουδιστής δημοσιοποίησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το τίτλο του νέου τραγουδιού μαζί με emoji, ένα τριαντάφυλλο για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και έναν πύραυλο για εκείνον, ως «Rocketman».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elton John (@eltonjohn)

Η επιστροφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς γίνεται σε μία έντονη και δύσκολη χρονιά με αμέτρητα πρωτοσέλιδα για την προσωπική της ζωή, την μητρότητα, τα προβλήματα ψυχικής υγείας, και τις δικαστικές διαμάχες με τον πατέρα της που ακόμη συνεχίζονται παρά την δικαίωσή της τον Νοέμβριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Καίτη Γαρμπή για την ατάκα της στον Αντώνη Ρέμο που προκάλεσε αντιδράσεις: «Είναι νοσηρή ανθρωποφαγία»
«Μπορείς να θλίβεσαι βαθιά για έναν άνθρωπο που έφυγε και ταυτόχρονα να χαίρεσαι και να νιώθεις περηφάνια για έναν άνθρωπο που είναι δίπλα σου», έγραψε η Καίτη Γαρμπή
Καίτη Γαρμπή και Αντώνης Ρέμος 15
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο παπά Στρατής, ο πρώτος βιολιστής του, τον αποχαιρέτησε με το τραγούδι «Μου λείπεις»
Η συγκινητική αφιέρωση του παπά-Στρατή είναι μια ιστορία που δείχνει πως η αληθινή φιλία μένει ζωντανή στον χρόνο, ακόμα και όταν οι άνθρωποι ακολουθούν εντελώς διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους
Ο πρώτος βιολιστής του Γιώργου Μαζωνάκη, ο παπά Στρατής