Lifestyle

Όλγα Κεφαλογιάννη για την εξομολόγηση Μοθωναίου: «Να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη, συγκλονίστηκε από την εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν μόλις 6 ετών παιδάκι.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ορμώμενη από την συγκλονιστική αυτή κατάθεση ψυχής, έγραψε στο προφίλ της στο Instagram και τις σκέψεις της για το θέμα της παραγραφής ότι υπάρχουν θέματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Εκτός από τη συμπαράσταση εξέφρασε δημόσια τη γνώμη της για να γίνει κάτι σημαντικό πάνω στο σημαντικό και ευαίσθητο αυτό θέμα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή πολιτικός έγραψε: “Ο Δημήτρης Μοθωναίος με συγκλόνισε και με συγκίνησε με την εξομολόγησή του. Μπράβο για το κουράγιο του να μιλήσει, πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει κι άλλους, να τολμήσουν να σπάσουν το τείχος της σιωπής. Και προφανώς πρέπει να επανεξετάσουμε το νομικό πλαίσιο για τη σεξουαλική κακοποίηση και κυρίως τα ζητήματα παραγραφής”.

Δείτε την ανάρτησή της

Όλγα Κεφαλογιάννη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου