Lifestyle

Ραγίζει καρδιές η Ελεονώρα Μελέτη για τη Λένα Σαμαρά: «Πώς το βαστάει η ψυχή να χάνει μάνα το παιδί της»

Η σπαρακτική ανάρτηση της γνωστής παρουσιάστριας στο Instagram

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει ολόκληρη την οικογένεια του Αντώνη Σαμαρά από τη στιγμή που «έφυγε» από τη ζωή την Πέμπτη (07.08.2025) η 34χρονη κόρη του, Λένα Σαμαρά. Η είδηση έχει σοκάρει το Πανελλήνιο και πολλά αναγνωρίσιμα πρόσωπα σχολίασαν την τραγωδία που πλήττει τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας μας, ανάμεσά τους ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δημοσίευσε ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Instagram και αναρωτήθηκε πώς βαστάει η ψυχή μίας μητέρας να χάνει το παιδί της. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν έγραψε πολλά για τον ξαφνικό χαμό της Λένας Σαμαρά, καθώς όπως σημείωσε σε αυτές τις περιπτώσεις «δεν υπάρχουν λόγια».

«Πώς ανέχεται; Πώς το βαστάει η ψυχή να χάνει μάνα το παιδί της; Πόσο να ουρλιάζει σιωπή που θα φέρει απουσία; Δεν υπάρχουν λόγια», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε, μέσω των stories της, στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη την Παρασκευή.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη
Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Η κηδεία της Λένας Σαμαρά θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας και ο Αντώνης Σαμαράς έκανε μία δημόσια έκκληση, ενώ ο αδελφός της, Κώστας Σαμαράς δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό κείμενο στο Facebook. Σημειώνεται ότι η 34χρονη Λένα Σαμαρά μεταφέρθηκε την Πέμπτη στον Ευαγγελισμό, καθώς υπέστη επιληπτική κρίση και στη συνέχεια πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Νωρίτερα, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη αποκάλυψε ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Σαμαρά, αποκαλύπτοντας ότι η Γεωργία Σαμαρά είχε φροντίσει τον δικό της γιο όταν ήταν άρρωστος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνα Στικούδη: Είχε γραφτεί μία φορά μία μπούρδα, πήρα τηλέφωνο και είπα «διορθώστε το, γιατί θα γίνει χαμός»
«Βρίσκει κάποιος να γράψει κάτι και ξαφνικά νιώθει σημαντικός, ίσως αυτός είναι ένας τρόπος να παρηγορήσουν την κενή ζωή τους», είπε η Στικούδη για αυτούς που γράφουν αρνητικά σχόλια
Κατερίνα Στικούδη
Πέτρος Γαϊτάνος για «κρίση αξιών»: Οι νεότερες γενιές παραδίδονται στην αρνητική πλευρά της ανθρώπινης φύσης
«Σήμερα βλέπουμε ολοένα και συχνότερα φαινόμενα ασυδοσίας, τα οποία πηγάζουν από την άρνηση του ανθρώπου να ακολουθήσει τη σωτήρια οδό του Θεού» λέει ο Πέτρος Γαϊτάνος
Πέτρος Γαϊτάνος