Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τράβις Μπάρκερ: Σπάει τη σιωπή του για την κατάσταση της υγείας του – «Τα πηγαίνω πολύ καλύτερα»

Τράβις Μπάρκερ: Σπάει τη σιωπή του για την κατάσταση της υγείας του – «Τα πηγαίνω πολύ καλύτερα»
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Καλύτερα φαίνεται να πηγαίνει ο Τράβις Μπάρκερ, ο γνωστός ντράμερ των Blink 182 και σύζυγος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε μια σειρά αναρτήσεων στα social media αλλά νοσηλεύεται ακόμα στο Cedars Sinai της Καλιφόρνια με πρόβλημα υγείας

Ο ντράμερ, λίγο καιρό μετά τον γάμο του με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειδή αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μάλιστα, οι θαυμαστές του είχαν ανησυχήσει πολύ, όταν ο ίδιος έκανε ένα tweet, στο οποίο έγραψε «Θεέ μου σώσε με», χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα άλλες λεπτομέρειες.

Τώρα, ο ίδιος έσπασε τη σιωπή του και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. «Πήγα για ενδοσκόπηση τη Δευτέρα νιώθοντας υπέροχα», έγραψε σε ένα instagram story, τονίζοντας ωστόσο ότι πλέον «τα πηγαίνει πολύ καλύτερα».

«Αλλά μετά το δείπνο, ένιωσα βασανιστικούς πόνους και έκτοτε νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Κατά τη διάρκεια της ενδοσκόπησης, αφαίρεσα έναν πολύ μικρό πολύποδα ακριβώς σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, που συνήθως τον χειρίζονται ειδικοί, ο οποίος δυστυχώς κατέστρεψε έναν κρίσιμο παγκρεατικό σωλήνα παροχέτευσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σοβαρά απειλητική για τη ζωή μου παγκρεατίτιδα», εξήγησε ο γνωστός μουσικός.

«Είμαι τόσο πολύ πολύ ευγνώμων που με την εντατική θεραπεία, αυτή τη στιγμή είμαι πολύ καλύτερα», κατέληξε ο Τράβις Μπάρκερ, ευχαριστώντας επανειλημμένα τον Θεό.

Η αγαπημένη του βρίσκεται συνεχώς δίπλα του, αποκαλύπτει το E! επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού. 

«Η Κόρτνεϊ προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση και μισεί να τον βλέπει να υποφέρει από αφόρητους πόνους. Πονούσε πολύ χθες, και ο ίδιος και η Κόρτνεϊ ήταν πραγματικά ανήσυχοι, σε σημείο που μετά βίας μπορούσε να περπατήσει», είπε η πηγή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις